1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bekijk onze voorbeeld familiereizen naar Indonesië

Deze familiereizen Indonesië zijn ter inspiratie voor jullie verre reis. Elke reis is aan te passen naar jullie wensen. Langer, korter, een ander hotel, een extra bouwsteen of meer excursies. Het is allemaal mogelijk om jullie droom familiereis naar Indonesië te gaan maken. Wij hebben leeftijdlabels aan de reizen toegevoegd als advies.

Indonesie-orangoetan21
16 dagen

Familiereis Apen, kratermeren en witte stranden

Sumatra

Dik twee weken reizen op Sumatra. In de jungle gaan jullie orang-oetans spotten en olifanten wassen. 

Reisduur: 16 dagen
€ 1150,-per volwassene € 850,-per kind
JAVA, BROMO3-1b79a883_1_423554
19 dagen

Familiereis Vulkanen, sawa's en stranden

Java en Bali

Java en Bali in bijna drie weken tijd. Van sultanpaleizen naar rokende vulkanen. En van lavastranden naar rijstvelden. 

Reisduur: 19 dagen
€ 800,-per volwassene € 600,-per kind
Indonesie-Kinderen-raften_4
16 dagen

Familiereis De vetste reis naar Bali!

Bali

Avontuur, actie & chillen in één reis. Jullie gaan fietsen door de rijstvelden, raften en nog veel meer.

Reisduur: 16 dagen
€ 950,-per volwassene € 750,-per kind

Bekijk onze familiebouwstenen voor Indonesië

Familiebouwstenen Indonesië zijn korte reizen die gemakkelijk toe te voegen zijn aan een complete reis. Met de familiebouwstenen die jullie het leukste vinden stellen wij jullie reis samen. We zorgen er altijd voor dat ze goed op elkaar aansluiten en dat het vervoer tussendoor goed geregeld is. Onze reisspecialisten denken met jullie mee om een logische en mooie route te maken.

BUKIT LAWANG (3)-1b9791f7
10 dagen

Bouwsteen Jungle, orang-oetans en Tobameer

Sumatra

Ga net als Freek Vonk op avontuur in de jungle van Sumatra. Spot orang-oetans en olifanten van heel dichtbij. 

Reisduur: 10 dagen
€ 550,-per volwassene € 400,-per kind
Indonesie-orangoetan22
2 dagen

Bouwsteen Slapen tussen de apen

Sumatra

Zijn jullie een avontuurlijk gezin en willen jullie orang-oetans spotten? Dan is deze bouwsteen echt iets voor jullie.

Reisduur: 2 dagen
€ 200,-per volwassene € 150,-per kind
Bali-Bouwvaksters_2_106368
2 dagen

Bouwsteen Hoe leven ze op Bali

Bali

Woon voor twee dagen bij een Balinese familie op het erf. Een ultiem kijkje in het leven van Balinezen.

Reisduur: 2 dagen
€ 200,-per volwassene € 150,-per kind
Kinderen-raften2_2
5 dagen

Bouwsteen Actief op Bali

Bali

Deze bouwsteen is voor avonturiers en sportieve gezinnen. Ontdek Ubud en omgeving op een hele actieve manier.  

Reisduur: 5 dagen
€ 500,-per volwassene € 400,-per kind
Indonesie_Lombok_Gili_eilanden_1_423574
4 dagen

Bouwsteen Ultiem strandleven op Gili Air

Lombok

Genieten van de witste stranden, de mooiste onderwaterwereld en echt even niks moeten?

Reisduur: 4 dagen
€ 200,-per volwassene € 150,-per kind

Onze Indonesië specialisten

Wij reizende moeders gaan zo vaak mogelijk op reis, het liefst met onze kinderen. De liefde om de wereld ontdekken willen we delen zodat kinderen leren dat er meer op de wereld is dan hun eigen, nog kleine, wereld van school, sport, vrienden en tablets.


Wij zijn regelmatig in Indonesië geweest. Want alleen dan kunnen wij jullie goed adviseren over de leukste plekken, familiehotels en excursies. Hebben jullie vragen over dit veelzijdige land? Bel of mail ons en wij gaan samen met jullie aan de slag om jullie droomreis samen te stellen.

Blog Indonesië

Op ons blog lees je de reisavonturen en belevenissen van reizende vaders en moeders tijdens hun reizen door Indonesië. Van bijzondere ervaringen tot memorabele ontmoetingen. Veel leesplezier!

Met de kinderen naar Indonesië reizen
Chantal

Met de kinderen naar Indonesië reizen

Chantal 13-11-2019

Op pad met je kinderen door een land waar de mensen iedereen begroeten en waar ze altijd vrolijk zijn. Zo fijn om onbezorgd te kunnen genieten van rijstvelden, mooie tempels, hier en daar een vulkaan en stranden om te snorkelen en te zonnen. Veel verschillende soorten dieren die je onderweg tegenkomt, zoals orang-oetans en olifanten in de jungle maken het voor kinderen leuk om te wandelen door de natuur. Er zijn zoveel mogelijkheden om met kinderen te reizen door Indonesië, kijk maar eens naar...

snorkelen bij Bali met kinderen
Chantal

Snorkelen bij Bali

Chantal 2-11-2011

Het plan was om onze kinderen een keer te laten snorkelen bij Bali en waar kun je dan goed terecht? Bij het eiland Menjangan dat net voor de kust van Pemuteran ligt!

Bali met kinderen
Chantal

Tips voor een rondreis Bali met kinderen

Chantal 5-4-2017

Al jaren reis ik door Azië, heerlijk genietend van de natuur en de mooie mensen. Vaak samen met mijn echtgenoot, maar onze kinderen gingen nooit eerder mee, ik moest aan het werk. Dit jaar dan toch voor het eerst, ja hoor, ze mochten mee.

Praktische info Indonesië met kinderen

Bij Van Verre Family staat veilig reizen met kinderen voorop. Zonder zorgen kunnen genieten van de reis met jullie gezin. We kennen onze bestemmingen goed en adviseren jullie graag om veilig te kunnen reizen door Indonesië.

Reizen door Indonesië met kinderen
Is Indonesië een veilige familiebestemming?
Vaccinaties voor Indonesië
De cultuur en bevolking van Indonesië
Dieren in Indonesië

Reviews van onze klanten

Hier lees je de beoordelingen van reizigers die met Van Verre Family op reis zijn geweest naar Indonesië. Wij zijn trots op de reacties die we krijgen en hopen dat ook jullie er na de reis één achter zullen laten. Deze beoordelingen zijn betrouwbaar en komen via de onafhankelijke site van Trustpilot.

03 oktober 2019

heerlijke vakantie in Thailand

Van Verre heeft voor ons een mooie reis op maat gemaakt naar Thailand. Een reis met ons gezin, compleet georganiseerd. Een reis met voor een ieder in ons gezin wat wils: luieren op het strand, actief in de natuur, koken, dansen, prachtige natuur en mooie culturele hoogte punten. Het vervoer verliep vlot, geen enkele keer is er iets mis gegaan. Wij hadden op sommige dagen een goed sprekende Engelse gids en ook dagen dat we gewoon met zijn vieren op stap konden gaan. Dit was een goede balans voor ons. Eigenlijk waren het 3 weken vol prachtige ervaringen en volop quality-time. Dank Van Verre reizen en specifiek Eva van der Cruijsen, voor deze waardevolle herinnering voor het leven!

Antwoord

Beste Familie Heinink, Wat een fijn bericht. Zulke goede ervaringen horen, met mooie herinneringen maakt ons werk het leukst! Geniet van nog na van jullie prachtige reis. Groeten, Eva, Van Verre

10 september 2019

Een fantastische organisatie

Een fantastische organisatie, goed in het voorlichten middels een hele leuke, nuttige en informatieve informatiebijeenkomst in Monnickendam. Op deze manier krijg je een goed beeld van het land dat je wil gaan bezoeken met veel praktische tips, top! Ook tijdens het samenstellen van onze reis en de bouwstenen hiervan, zijn we super goed geholpen/geadviseerd in de mogelijkheden. Ze nemen er echt alle tijd en aandacht voor en luisteren goed naar je wensen. Ook heel erg prettig dat alle medewerkers ervaringsdeskundige van een land zijn, zodat ze weten waar ze het over hebben. Administratief was de boel ook top voor elkaar en zelfs tijdens de reis staan ze je met raad en daad bij indien nodig. Kortom, niets dan lof over Van Verre Reizen en haar medewerkers!

Antwoord

Beste mevrouw Hereijgers, Wat fijn dat u zo tevreden bent over Van Verre. Het was leuk dat u op de informatiebijeenkomst een goed beeld kreeg van het reisvoorstel dat we voor u gemaakt hadden. Meedenken met onze reizigers en vinden wat het beste bij iedereen past is absoluut een heel leuk onderdeel van ons werk. Wie weet tot een volgende keer! Groeten uit Monnickendam, Chantal, Van Verre

04 september 2019

Prachtige reis naar Indonesië

Prachtige reis naar Indonesië gemaakt. Alles tip top geregeld. Reacties op vragen: vooraf en tijdens de reis werden binnen 24 uur afgehandeld -> prettig!

Antwoord

Beste Pieter, wat een mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie een prachtige reis hebben gemaakt. Wellicht tot een volgende keer! Groetjes, Melany, Van Verre

31 augustus 2019

We made with our family a wonderful…

We made with our family a wonderful trip through Java and Bali last summer with a visit to Melbourne. A tailor-made journey that Van Verre Reizen has taken care of for us from the first to the last day. Everything was right, the information in advance, the hotels, the transfers and the information provided. This certainly contributed to the fact that we made a world trip!

28 augustus 2019

Fantastische reis naar Sri Lanka

We zijn met Van Verre reizen naar Sri Lanka geweest en hebben een geweldige reis gehad. Het was even spannend vanwege de aanslagen in april, maar uiteindelijk nadat het reisadvies was aangepast, besloten om toch te gaan. Van Verre heeft ons hierin heel goed begeleid. Heel fijn ook dat ze eigen ervaringen konden delen en ons zo van vele leuke tips konden voorzien.

Antwoord

Beste familie de Jong, Het was inderdaad even spannend, maar gelukkig kon jullie reis met het gezin doorgaan als gepland. Daar waren wij natuurlijk ook blij mee. En wat fijn dat jullie zo veel moois hebben gezien en beleefd in een veilige omgeving. Wellicht tot ziens bij jullie toekomstige reis met Van Verre. Groetjes van Debbie en Wim, Van Verre

28 augustus 2019

Ze zoeken met zorg je reis uitik overdrijf niet

Ze zoeken met zorg je reis uit, DWZ ze doen suggesties en jij maakt dan de keuze die past bij t servicenivo en t budget dat je wil. T is echt maatwerk.voor mijn familie was t een VD beste reizen. Ook het boekje met je reis daarin is prettig voor onderweg. Van verre zorgt voor je verre reis maar blijven zelf de hele tijd gewoon bereikbaar, ik overdrijf niet

Antwoord

Beste meneer Hooijmaaijers, Wat een prachtige beoordeling. We zijn blij dat u zo'n ontzettend fijne reis heeft gehad in Indonesië. Het is ook zeker de bedoeling dat iedereen zijn of haar maatwerk reis gaat maken zoals gewenst. Wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lisanne en Irene, Van Verre

15 augustus 2019

Onvergetelijke reis naar Namibië - Botswana!

In juni maakten we met onze volwassen kinderen een fantastische reis naar Namibië, Victoria Falls en Botswana. Voor de eerste keer lieten we Van Verre Reizen alles organiseren. Op basis van ons reisplan regelde Charelle alles perfect voor ons : vliegtuigreis, huurauto, prachtige lodges, een trip per privé-vliegtuigje naar en onvergetelijk verblijf in een memorabele locatie in de Okavango delta. Zij hield rekening met ieders wensen, wat niet evident is met 5 verschillende meningen en zorgde zelfs, toen we al ter plaatse waren, nog dat de kamerindeling gewijzigd werd. Super bedankt hiervoor! Voor onze volgende 'verre' reis doen we zeker opnieuw beroep op Van Verre Reizen!

Antwoord

Beste familie Somers, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Ik ben blij dat de reis helemaal naar wens is geweest en dat de reis zo'n onvergetelijke ervaring is geworden. Het zijn prachtige bestemmingen waarvan u zeker de hoogtepunten heeft kunnen ervaren. Voor een volgende reis bent u uiteraard van harte welkom bij Van Verre. Met vriendelijke groeten, Charelle, Van VErre

11 augustus 2019

Super trip naar Kenia

Van Verre heeft voor ons (twee gezinnen met in totaal vier kinderen) een super trip in Kenia in elkaar gezet. Naast een dikke week van game drives in de Masai Mara, Lake Nakuru, Lake Alementaita, Amboseli, TSAVO West en Taita Hills heeft van Verre voor de tweede week een fantastisch verblijf in het Baobab beach resort & spa geregeld. Onze eerste kennismaking met Kenia is hierdoor een onvergetelijke ervaring geworden! Met heel veel dank aan Ingrid van Van Verre! Zeker een aanrader!

Antwoord

Beste Stephen en familie, Wat een mooi compliment! Ik ben blij dat ik heb bijdrage aan jullie onvergetelijk safari/strandvakantie in Kenia. Daar doen we het natuurlijk voor! Gelukkig was er een mogelijkheid om met z’n allen in 1 voertuig te reizen en familiekamers te boeken. Taita Hills is zeker leuk, ook voor de kinderen. Ga lekker nagenieten van deze prachtige reis. Graag tot een volgende keer op een van onze bestemmingen. Hartelijk groet, Ingrid, Van Verre

29 juli 2019

Rondreis Indonesië

Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen, goed ingespeeld op onverwachte gebeurtenis (mijn zoon brak vlak voor de reis zijn pols) en heel erg accuraat en flexibel waardoor het mogelijk was onze reis een paar dagen te verlengen. Hierdoor hebben wij een fantastische reis gehad, die we nooit meer zullen vergeten.

Antwoord

Beste Vera en kinderen, Bedankt voor de leuke reactie! Ik ben blij dat jullie zo ontzettend hebben genoten van de mooie reis over Sumatra, Java en natuurlijk ook de verlenging op het heerlijke Bali. Ik heb veel plezier gehad in het plannen van jullie reis. Wie weet tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, Lisanne, Van Verre

08 februari 2019

Prachtige reis door Vietnam met ons gezin

We hebben met ons gezin een prachtige reis gemaakt door Vietnam. De suggesties van Van Verre voor de excursies waren goed afgestemd op onze wensen. En de hotels overtroffen al onze verwachtingen! We hebben genoten van de natuur, de geschiedenis, het eten en van de mensen. Ook de gidsen en de chauffeurs waren allemaal erg professioneel. Kortom, een reis om nog lang en met veel plezier op terug te kijken!

30 oktober 2018

Fantastische reis en sentimental…

Fantastische reis en sentimental journey door Java & Bali (18 dagen) - Met veel dank aan VanVerre Reizen in Monnickendam hebben wij een fantastische reis gemaakt op Java en Bali. Deze reis was bedoeld om alle locaties waar ons familie handelshuis heeft bestaan en om op Bali buiten de gebaande paden (ver toeristen) van de zee en klimaat te genieten. Permutan is een absolute aanrader, prachtige duikplek! Van Verre begreep direct wat wij wilden bereiken en zij waren bijzonder flexibel met het organiseren (en onderweg aanpassen) van deze bijzondere reis. Wij waren met een reisgezelschap van 2 ouders en 3 volwassen kinderen. Tijdens deze reis hebben wij per autobus, trein en vliegtuig gereisd. Op geen enkel moment hoefden wij te wachten of te zoeken naar onze gids, die bijzonder hoffelijk en discreet was. Wij kijken nog dagelijks terug naar een geslaagde vakantie. Dus wij kunnen Van Verre Reizen absoluut aanbevelen (zeker wanneer het een op-maat-gemaakte reis betreft). Prettige en behulpzame medewerkers. Dankjewel Emmy Nijman!

Antwoord

Dank u wel!!! Zoals u weet: ik vind uw achtergrond heel bijzonder (handelshuis Wehry in Bandung). Blij met uw lovende reactie. Hartelijke groet, Emmy