1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Bekijk onze voorbeeld familiereizen naar Indonesië

Deze familiereizen Indonesië zijn ter inspiratie voor jullie verre reis. Elke reis is aan te passen naar jullie wensen. Langer, korter, een ander hotel, een extra bouwsteen of meer excursies. Het is allemaal mogelijk om jullie droom familiereis naar Indonesië te gaan maken. Wij hebben leeftijd labels aan de reizen toegevoegd als advies.

Indonesie-orangoetan21
16 dagen

Familiereis Apen, kratermeren en witte stranden

Sumatra

Dik twee weken reizen op Sumatra. In de jungle gaan jullie orang-oetans spotten en olifanten wassen. 

Reisduur: 16 dagen
€ 950,-per kind t/m 18 jaar € 1050,-per volwassene
Indonesie-Bali-liefdevoorrijst_1
22 dagen

Familiereis De mooiste plekjes van Sumatra en Bali

Bali en Sumatra

Deze reis zit vol olifanten en apen spotten én rijstvelden en surfen.

Dat op de mooiste plekjes!

Reisduur: 22 dagen
€ 1250,-per kind t/m 18 jaar € 1350,-per volwassene
JAVA, BROMO3-1b79a883
19 dagen

Rondreis Indonesië: Familiereis Java & Bali

Voorbeeldreis Indonesië

Java: Borobudur > Jogyakarta, tuktuks > Malang > Bromo > Kalibaru, wandel tussen de rijstvelden > Bali: Pemuteran > Lovina, spot dolfijnen > Ubud > Sanud, strand

 

Reisduur: 19 dagen
DSC_0103
16 dagen

Familiereis Bali

Voorbeeldreis Bali

Zuid-oostkust: Ubud, fietsen tussen de rijstvelden > Noorden: Munduk, groene bergen > Amed, lavastrand > Zuid-westkust: Sidemen, rijstvelden > Zuid-oostkust: Nusa Lembongan, snorkelen > Canggu, strand

Reisduur: 16 dagen
Sumatra-BukitLawang-orangoetan7
20 dagen

Familiereis: Actie en avontuur in Sumatra en Maleisië

West-Maleisië en Sumatra

Olifanten wassen in de rivier en op trektocht in de jungle om orang-oetans te spotten; dat klinkt toch als een groot avontuur?!

Reisduur: 20 dagen
€ 1300,-per kind t/m 18 jaar € 1450,-per volwassene
Maleisie-Cameron-Highlands-Theevelden-Familie
19 dagen

Familiereis Theetuinen en rijstterrassen

West-Maleisië en Bali

De groene golvende theevelden van Maleisië en de indrukwekkende rijstterrassen van Bali; beide zullen jullie zien tijdens deze reis.

Reisduur: 19 dagen
€ 1300,-per kind t/m 18 jaar € 1450,-per volwassene
Lekker relaxen aan het strand op Langkawi
19 dagen

Familiereis Paradijselijk Maleisië en Sumatra

Sumatra en West-Maleisië

Oog in oog staan met een orang-oetan en een douche krijgen van een olifant. Een reis vol bijzondere ervaringen die eindigt onder een palmboom op het prachtige strand van Langkawi.

Reisduur: 19 dagen
€ 1200,-per kind t/m 18 jaar € 1350,-per volwassene

Onze Indonesië specialisten

Wij reizende moeders gaan zo vaak mogelijk op reis, het liefst met onze kinderen. De liefde om de wereld ontdekken willen we delen zodat kinderen leren dat er meer op de wereld is dan hun eigen, nog kleine, wereld van school, sport, vrienden en tablets.


Wij zijn regelmatig in Indonesië geweest. Want alleen dan kunnen wij jullie goed adviseren over de leukste plekken, familiehotels en excursies. Hebben jullie vragen over dit veelzijdige land? Bel of mail ons en wij gaan samen met jullie aan de slag om jullie droomreis samen te stellen.

Blog Indonesië

Op ons blog lees je de reisavonturen en belevenissen van reizende vaders en moeders tijdens hun reizen door Indonesië. Van bijzondere ervaringen tot memorabele ontmoetingen. Veel leesplezier!

Met de kinderen naar Indonesië reizen
Chantal

Met de kinderen naar Indonesië reizen

Chantal 13-11-2019

Op pad met je kinderen door een land waar de mensen iedereen begroeten en waar ze altijd vrolijk zijn. Zo fijn om onbezorgd te kunnen genieten van rijstvelden, mooie tempels, hier en daar een vulkaan en stranden om te snorkelen en te zonnen. Veel verschillende soorten dieren die je onderweg tegenkomt, zoals orang-oetans en olifanten in de jungle maken het voor kinderen leuk om te wandelen door de natuur. Er zijn zoveel mogelijkheden om met kinderen te reizen door Indonesië, kijk maar eens naar...

snorkelen bij Bali met kinderen
Chantal, Van Verre

Snorkelen bij Bali

Chantal, Van Verre 2-11-2011

Het plan was om onze kinderen een keer te laten snorkelen bij Bali en waar kun je dan goed terecht? Bij het eiland Menjangan dat net voor de kust van Pemuteran ligt!

Bali met kinderen
Chantal, Van Verre

Tips voor een rondreis Bali met kinderen

Chantal, Van Verre 5-4-2017

Al jaren reis ik door Azië, heerlijk genietend van de natuur en de mooie mensen. Vaak samen met mijn echtgenoot, maar onze kinderen gingen nooit eerder mee, ik moest aan het werk. Dit jaar dan toch voor het eerst, ja hoor, ze mochten mee.

Praktische info Indonesië met kinderen

Bij Van Verre Family staat veilig reizen met kinderen voorop. Zonder zorgen kunnen genieten van de reis met jullie gezin. We kennen onze bestemmingen goed en adviseren jullie graag om veilig te kunnen reizen door Indonesië.

Reizen door Indonesië met kinderen
Is Indonesië een veilige familiebestemming?
Vaccinaties voor Indonesië
De cultuur en bevolking van Indonesië
Dieren in Indonesië

Reviews van onze klanten

Hier lees je de beoordelingen van reizigers die met Van Verre Family op reis zijn geweest naar Indonesië. Wij zijn trots op de reacties die we krijgen en hopen dat ook jullie er na de reis één achter zullen laten. Deze beoordelingen zijn betrouwbaar en komen via de onafhankelijke site van Trustpilot.

5 10 september 2019

Een fantastische organisatie

Een fantastische organisatie, goed in het voorlichten middels een hele leuke, nuttige en informatieve informatiebijeenkomst in Monnickendam. Op deze manier krijg je een goed beeld van het land dat je wil gaan bezoeken met veel praktische tips, top! Ook tijdens het samenstellen van onze reis en de bouwstenen hiervan, zijn we super goed geholpen/geadviseerd in de mogelijkheden. Ze nemen er echt alle tijd en aandacht voor en luisteren goed naar je wensen. Ook heel erg prettig dat alle medewerkers ervaringsdeskundige van een land zijn, zodat ze weten waar ze het over hebben. Administratief was de boel ook top voor elkaar en zelfs tijdens de reis staan ze je met raad en daad bij indien nodig. Kortom, niets dan lof over Van Verre Reizen en haar medewerkers!

Antwoord

Beste mevrouw Hereijgers, Wat fijn dat u zo tevreden bent over Van Verre. Het was leuk dat u op de informatiebijeenkomst een goed beeld kreeg van het reisvoorstel dat we voor u gemaakt hadden. Meedenken met onze reizigers en vinden wat het beste bij iedereen past is absoluut een heel leuk onderdeel van ons werk. Wie weet tot een volgende keer! Groeten uit Monnickendam, Chantal, Van Verre

5 04 september 2019

Prachtige reis naar Indonesië

Prachtige reis naar Indonesië gemaakt. Alles tip top geregeld. Reacties op vragen: vooraf en tijdens de reis werden binnen 24 uur afgehandeld -> prettig!

Antwoord

Beste Pieter, wat een mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie een prachtige reis hebben gemaakt. Wellicht tot een volgende keer! Groetjes, Melany, Van Verre

5 31 augustus 2019

We made with our family a wonderful…

We made with our family a wonderful trip through Java and Bali last summer with a visit to Melbourne. A tailor-made journey that Van Verre Reizen has taken care of for us from the first to the last day. Everything was right, the information in advance, the hotels, the transfers and the information provided. This certainly contributed to the fact that we made a world trip!

Antwoord

Beste familie Broekhuijsen, Wat een leuke reactie! Ik ben blij dat u zo genoten heeft van uw reis en alles goed is verlopen. Daar doen we het voor! Wie weet tot ziens. Vriendelijke groeten, Lisanne Van Verre

5 28 augustus 2019

Ze zoeken met zorg je reis uitik overdrijf niet

Ze zoeken met zorg je reis uit, DWZ ze doen suggesties en jij maakt dan de keuze die past bij t servicenivo en t budget dat je wil. T is echt maatwerk.voor mijn familie was t een VD beste reizen. Ook het boekje met je reis daarin is prettig voor onderweg. Van verre zorgt voor je verre reis maar blijven zelf de hele tijd gewoon bereikbaar, ik overdrijf niet

Antwoord

Beste meneer Hooijmaaijers, Wat een prachtige beoordeling. We zijn blij dat u zo'n ontzettend fijne reis heeft gehad in Indonesië. Het is ook zeker de bedoeling dat iedereen zijn of haar maatwerk reis gaat maken zoals gewenst. Wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lisanne en Irene, Van Verre

5 29 juli 2019

Rondreis Indonesië

Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen, goed ingespeeld op onverwachte gebeurtenis (mijn zoon brak vlak voor de reis zijn pols) en heel erg accuraat en flexibel waardoor het mogelijk was onze reis een paar dagen te verlengen. Hierdoor hebben wij een fantastische reis gehad, die we nooit meer zullen vergeten.

Antwoord

Beste Vera en kinderen, Bedankt voor de leuke reactie! Ik ben blij dat jullie zo ontzettend hebben genoten van de mooie reis over Sumatra, Java en natuurlijk ook de verlenging op het heerlijke Bali. Ik heb veel plezier gehad in het plannen van jullie reis. Wie weet tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, Lisanne, Van Verre

5 30 oktober 2018

Fantastische reis en sentimental…

Fantastische reis en sentimental journey door Java & Bali (18 dagen) - Met veel dank aan VanVerre Reizen in Monnickendam hebben wij een fantastische reis gemaakt op Java en Bali. Deze reis was bedoeld om alle locaties waar ons familie handelshuis heeft bestaan en om op Bali buiten de gebaande paden (ver toeristen) van de zee en klimaat te genieten. Permutan is een absolute aanrader, prachtige duikplek! Van Verre begreep direct wat wij wilden bereiken en zij waren bijzonder flexibel met het organiseren (en onderweg aanpassen) van deze bijzondere reis. Wij waren met een reisgezelschap van 2 ouders en 3 volwassen kinderen. Tijdens deze reis hebben wij per autobus, trein en vliegtuig gereisd. Op geen enkel moment hoefden wij te wachten of te zoeken naar onze gids, die bijzonder hoffelijk en discreet was. Wij kijken nog dagelijks terug naar een geslaagde vakantie. Dus wij kunnen Van Verre Reizen absoluut aanbevelen (zeker wanneer het een op-maat-gemaakte reis betreft). Prettige en behulpzame medewerkers. Dankjewel Emmy Nijman!

Antwoord

Dank u wel!!! Zoals u weet: ik vind uw achtergrond heel bijzonder (handelshuis Wehry in Bandung). Blij met uw lovende reactie. Hartelijke groet, Emmy