1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Met Van Verre Family reizen naar Azië & Zuid-Afrika

Samen met de kinderen de wereld ontdekken, dat is toch het mooiste wat er is! Onze Family reisspecialisten reizen zelf ook maar wat graag met hun eigen gezin en beschikken over een koffer vol reiservaring en weten wat belangrijk is als je met je kinderen naar een ver land reist. Reizen met veiligheid, comfort, kindvriendelijke hotels en natuurlijk de leukste familieactiviteiten vinden wij belangrijk. Wij helpen jullie graag bij het samenstellen van jullie perfecte familiereis op maat naar Azië of Zuid-Afrika.

Ga samen op safari in Sri Lanka!

Khao Sok met kinderen is te gek!

598dae3e-3308-4c45-b01c-454ab39829db

Geef mij een seintje

Wanneer kunnen we weer reizen? Dit is een vraag dat vele reizigers bezig houdt en waar niemand nog een duidelijk antwoord op kan geven. Elke dag hebben wij contact met onze partners overal ter wereld. Zij houden ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de bestemming. Zodra wij horen dat een land open gaat en onze partners ter plaatse geven ook groen licht, kunnen wij jou een seintje geven.

 

Wie zijn wij

Op reis gaan en de wereld ontdekken is wat onze reizende vader en moeders het allerliefste doen. En wat is er mooier dan deze liefde te delen met je kinderen. Bij Van Verre Family bieden we alleen bestemmingen aan waar we zelf geweest zijn.

Wij kennen de leukste plekjes en de beste hotels om met jouw gezin te verblijven. Vragen over één van onze bestemmingen, familiereizen of bouwstenen? Bel of mail ons en wij helpen je graag met het samenstellen van jouw familiereis op maat.

Reizen en het coronavirus
Wij begrijpen heel goed dat de huidige situatie rondom het coronavirus vragen op kan roepen over jullie reis(plannen). Daarom hebben we de belangrijkste vragen en informatie voor je op een rijtje gezet.

Lees deze gerust door. Heb je nog verdere vragen? Wij staan je graag te woord.

Nicole - Thailand

Nicole - Thailand

Jeanelle - Indonesië

Jeanelle - Indonesië

Renée - Indonesië

Renée - Indonesië

Martin - Zuid-Afrika

Martin - Zuid-Afrika

Debbie - Sri Lanka en Maleisië

Debbie - Sri Lanka en Maleisië

Lara - Maleisië

Lara - Maleisië

Familylabel info leeftijden blok website

Onze leeftijdlabels

Reizen met je kinderen is het mooiste wat er is. Om jullie een goede indruk te geven hebben wij voorbeeldreizen samengesteld. Hier is een leeftijd label aan gehangen zodat voor jullie gelijk duidelijk is voor met welke leeftijd van de kinderen de rondreis geschikt is.

 

Als jullie op reis gaan met Van Verre Family is zo goed als alles mogelijk. Elke rondreis of bouwsteen kunnen wij aanpassen naar wens en naar leeftijd. Neem hiervoor contact op met onze landenspecialisten.

Onze verre reizen met kinderen blogs en tips

Op ons blog lees je de reisavonturen en belevenissen van reizende vaders en moeders tijdens hun reizen door Indonesië, Maleisië, Thailand, Sri Lanka en Zuid-Afrika. Van bijzondere ervaringen tot memorabele ontmoetingen. Veel leesplezier!

Als gezin 1 jaar lang op reis

Als gezin 1 jaar lang op reis

Reizen met kinderen, ons plan

Reizen met kinderen, ons plan

Apen spotten in Azië

Apen spotten in Azië

Afspraak bij ons op kantoor en contact

Wil je graag langskomen op kantoor? Dat kan! Laat ons weten wanneer je graag langs wilt komen en wij zorgen ervoor dat een reisspecialist een afspraak met je maakt.

 

Je kunt via dit formulier een afspraak maken.

Wil je telefonisch met ons contact opnemen? 
Bel ons op 0299-659660.

Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 17.30 uur en van 14 december 2019 t/m 14 maart 2020 ook op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Meer informatie en routebeschrijving.

Praktische informatie en vragen over reizen met kinderen

Bij Van Verre Family staat veilig reizen met kinderen voorop. Zonder zorgen kunnen genieten van de reis met jullie gezin. We kennen onze bestemmingen goed en adviseren jullie graag om veilig te kunnen reizen door Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika en Sri Lanka.

Veilig reizen met kinderen
In welke schoolvakantie kunnen we naar welke bestemming?
Hoe werkt het aanvragen van een familiereis bij ons?
Kindvriendelijke accommodaties.
Vliegen naar Azië en Zuid-Afrika
We komen aan, en dan?
Debbie-handtekening-Family
Debbie
Elk jaar weer spannend, waar gaan we naar toe op vakantie met de kinderen? Laat mij jullie inspireren en jullie ideale familiereis is in zicht.
Contact met Debbie
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Ik ben vaak naar Thailand geweest en heb al veel van het land gezien. Als ouder weet ik de leukste familiespots, ik help jullie graag!
Contact met Nicole
P1110691
Renée
Indonesië blijft voor mij een geweldig land, ook met de kinderen. Ik kan jullie helpen met de perfecte familiereis.
Contact met Renée
IMG_4435
Martin
Ik heb al vaak door Zuid-Afrika mogen reizen. Ik help graag met jullie familiereis!
Contact met Martin
Jeanelle-van-Baarsen-Family (1)
Jeanelle
Heerlijk vind ik het om mij onder te dompelen in vreemde culturen en alles om je heen gewoon te beleven. Graag help ik met jullie familiereis.
Contact met Jeanelle
Lara-Indonesie-draai
Lara
Maleisië is zo divers en er is onwijs veel te beleven voor het hele gezin. Ik vertel het jullie graag!