1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Koh Samui

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Koh Samui. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Thailand. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Koh Samui? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Koh Samui, Amari Resort

Deze luxe accommodatie met ruime kamers ligt rustig gelegen ten noorden van Chaweng Beach. Een aanrader voor rust en luxe.

Koh Samui, Anantara Lawana Resort

Alles wat je van Anantara kunt verwachten, is hier te vinden. Namelijk luxe, rust, schoonheid, Thaise elementen en een mooi zandstrand.

Koh Samui, Baan Talay Resort

Prima, middenklasse hotel aan Chaweng Beach. Ideaal voor stellen die de drukte willen opzoeken, maar in een rustigere accommodatie aan het strand willen verblijven.

Koh Samui, Jasmine Resort

Kleinschalig boutique-hotel met volop Thaise kenmerken. Een echte Van Verre-accommodatie, gelegen aan het rustige gedeelte van Lamai Beach.

Koh Samui, Pavilion Samui Boutique Resort

Het Pavilion is een idyllisch boutique resort gelegen in tropische tuinen, op een stille locatie. Het kijkt uit op het Lamai strand en bestaat uit kamers en bungalows in Thaise stijl. 

Koh Samui, Peace Resort

Super accommodatie aan het fijne Bohput Beach. Dit in indigoblauwe stijl gehuld resort straalt een serene rust uit. Ideaal voor stellen en families.

Koh Samui, Sala Samui Choen Mon Resort

Aan het zeer mooie en rustige Choen Mon Beach is dit romantische resort te vinden. Ideaal voor koppels die van healthy, luxe en wellness houden.  

Koh Samui, Thai House Beach Resort

Deze relatief kleinschalige accommodatie is gelegen aan het brede, witte zandstrand van Lamai Beach. Een prima middenklasse accommodatie.

Koh Samui, Varinda Garden Resort

Verstopt in de bergen en tussen de bomen ligt dit niet te beschrijven, zeer unieke en kleurrijke resort. Ideaal voor families.

Koh Samui, Weekender Resort

Een strak hotel met ruime kamers, het terrein ligt direct aan het strand. Het voldoet aan alle basisbehoeften voor een fijn verblijf. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole