1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Koh Chang

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Koh Chang. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Thailand. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Koh Chang? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Koh Chang, Aana Resort & Spa

Dit stijlvolle resort is gelegen aan de rivier die over Koh Chang loopt en ligt daarom iets rustiger dan de overige hotels. Het strand is gemakkelijk en avontuurlijk te bereiken via een...

Koh Chang, Gajapuri Resort & Spa

Het Gajapuri Resort bestaat uit leuke houten bungalows en villa’s bij het strand. Een kleinschalige accommodatie bij het gezellige Kai Bae Beach.

Koh Chang, Santhiya Tree Koh Chang

Het Santhiya Tree Koh Chang (voormalig Panviman resort) is een van onze favoriete hotels op het eiland Koh Chang. Het eerste wat gelijk opvalt is de uitstraling van het resort dat lijkt...

Koh Chang, Sea View Resort & Spa

Het Sea View Resort & Spa is een schitterend, luxe resort, prachtig gelegen aan een bijna spiegelgladde zee. Omringd door het nationaal park en kokosnootplantages.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole