1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Khao Sok

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Khao Sok. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Thailand. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Khao Sok? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Khao Sok, Anurak Community Lodge

De beste accommodatie in de omgeving. Ideale accommodatie voor zowel stellen als voor families. Een verblijf waar je echt even één bent met de natuur.

Khao Sok, Khao Sok Boutique Camps

Vanaf uw eigen veranda ziet u de zon onder gaan achter de hoge bergen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt of diner uitkijken over de jungle van het Khao Sok National Park.

Khao Sok, Paradise resort

Een warm welkom kunt u verwachten in dit fijne resort. Het kleinschalige resort met boomhutten en luxere tenten is een ideaal verblijf voor uw bezoek aan het Khao Sok Nationaal Park.

Khao Sok, Riverside Cottages

U overnacht in een traditionele Thaise bungalow. Vanaf uw hotelkamer kijkt u uit op de groene omgeving van Khao Sok National Park.

Khao Sok, Rock & Treehouse Resort

Midden in de groene omgeving van Khao Sok zijn deze leuke bungalows gesitueerd. Het Rock & Treehouse heeft veel verschillende ‘boomhutten’ die ook ideaal zijn voor families.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole