1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Roze Dolfijnen bij Khanom Beach

Ga van de gebaande paden en bezoek eens een ander strand in het zuiden van Thailand. Dat kan in combinatie met een wel heel leuke ervaring. Wat dacht u ervan om, voor de kust van Khanom, met een boottocht op zee, dolfijnen te spotten? Het zijn geen alledaagse dolfijnen, maar roze, zeldzame dolfijnen. Met een beetje geluk ziet u ze zwemmen, een bijzonder leuke ervaring voor zowel volwassenen als kinderen. U verblijft in Khanom, een kleinschalige en aangename strandbestemming om heerlijk tot rust te komen. Het ligt op korte afstand van de Don Sak Pier vanwaar u naar de eilanden Koh Samui, Koh Phangan of Koh Tao kunt varen. De bestemming is nog niet zo massaal en heeft daarom een hele eigen sfeer. Gaat u mee op jacht?

Op zoek naar de roze dolfijn
Varen op zee
Rustige strandlocatie
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
  • Van dag tot dag
  • Routekaart
  • Reis & prijsinfo
  • Offerte

Van dag tot dag: Roze Dolfijnen bij Khanom Beach

Dag 1    Aankomst Khanom
Dag 2    Khanom
Dag 3    Khanom – Koh Samui

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Khanom

U wordt bij het treinstation of luchthaven van Surat Thani opgehaald en naar uw hotel op Khanom Beach gebracht (transfer).

 

Ongerepte zandstranden waar nog weinig andere reizigers komen worden steeds zeldzamer in Thailand. Toch vindt u ze nog, zoals de stranden bij Khanom in het zuiden van Thailand. Khanom Beach is een klein en rustig dorp in zuid-oost Thailand. U vindt er uitgestrekte witte stranden met kokospalmen omgeven door een bergachtige omgeving. In het water voor de kust van Khanom zwemmen bijzondere dieren: roze dolfijnen! Deze beschermde, zeldzame dieren gebruiken de wateren bij Khanom als broedplaats en met een beetje geluk spot u ze tijdens een boottocht langs de kust. Khanom Beach is goed te combineren met een bezoek aan Koh Samui of Koh Phangan.

 

Overnachting in Khanom.

Dag 2 Khanom

03736db3-e18f-40ba-84e2-f95b41b80bec 42d44a5f-5279-47b6-9829-ccaeb3364857

Houd uw camera bij de hand en uw ogen goed open: het is tijd om roze dolfijnen te spotten! Deze zeldzame dieren gebruiken de wateren voor de kust van Khanom als broedplaats. Met een beetje geluk ziet u ze vandaag vanaf de boot voorbij zwemmen. Onderweg maakt u een stop op het kleine eiland Koh Nui York. Hier ziet u een groot beeld van Luang Por Tuad, een belangrijke Boeddhistische monnik. Er wordt geluncht op een verlaten eilandje. Als het weer en de tijd het toelaat kunt u hier de heuvel op lopen voor een weids uitzicht over het eiland. Aan het eind van de dag wordt u weer terug naar uw accommodatie gebracht.


Inclusief Engelssprekende gids, vervoer.

Overnachting in Khanom.

Dag 3 Khanom – Koh Samui

U wordt bij uw hotel op Khanom Beach opgehaald en naar de pier gebracht. Hier stapt u op de ferry naar Koh Samui. Wanneer de ferry bij Koh Samui aankomt, wordt u ontvangen door een chauffeur die u naar uw hotel brengt.

 

Koh Samui is het op twee na grootste eiland van Thailand en geliefd bij veel vakantiegangers. Het eiland is beroemd door haar hagelwitte stranden en de jungle is altijd binnen handbereik. Dit eiland heeft voor ieder wat wils. Het bekendste strand is Chaweng Beach. Hier liggen de meeste resorts en vindt u winkeltjes, restaurants en bars. Er hangt een gezellige sfeer in dit drukbezochte uitgaansgebied. Houdt u juist van wat meer rust dan raden we u aan, aan een van de stranden in het zuiden of noorden van het eiland te verblijven.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën