1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen: Verblijf in luxe op een bounty-eiland

Vanaf Krabi vaart u naar het kleinschalige bounty-eiland Koh Jum. De aankomende dagen staan in het teken van zon, zee, strand, ontspanning en misschien een onderwaterwereld bewonderen? Het is een ideale plek om uw reis af te sluiten en te genieten van al het mooist dat u tijdens uw rondreis Thailand ontdekt heeft.

Verblijf op een idyllisch eiland
Weg van de massa
Overnacht in een luxe villa
Afrika-Rwanda-theevelden_1_613677
Natalie
Al meerdere keren Thailand mogen bezoeken en het land blijft mij verrassen met haar kleuren & geuren en de vriendelijke bevolking.
Reizen-overal-natuur
Evelyn
Reizen door Thailand is enorm afwisselend en inspirerend, het hele jaar door. Of je nu houdt van cultuur of natuur, het is hier allemaal te vinden.
Europa-italie-collega-Wendy_3_610849
Wendy
Thailand is een bestemming die absoluut het ontdekken waard is, vanwege de stranden, tempels, de smaakvolle keuken en gastvrije lokale bevolking

Van dag tot dag: Verblijf in luxe op een bounty-eiland

Dag 1      Naar Koh Jum

Dag 2      Koh Jum

Dag 3      Vertrek Koh Jum

100% maat werk

Dag 1 Krabi - Koh Jum

Thailand-Koh-Jum-Boot

U reist vanuit Krabi per longtailboot naar Koh Jum. Dit eiland is gelegen in de Andaman zee en ligt op slechts 30 minuten varen van Krabi. Het eiland staat ook wel bekend als Koh Pu. Een bezoek aan Koh Jum kunnen wij iedereen aanraden. Op dit kleinschalige bounty-eiland is nog weinig massa-toerisme. Maak een rondje over het eiland en bezoek de kleine vissersplaatsen. Of maak een wandeling in het noorden door de groene natuur en langs de mangrove. Sluit de dag af met een cocktail aan het strand. Optimaal relaxen.

 

Overnachting op Koh Jum.

Inclusief transfer

Dag 2 Koh Jum

Thailand-Koh-Jum-Uitzicht Thailand-Koh-Jum-Snorkelen Koh-Jum-Beach-Villa (9)

Vandaag een vrije dag om Koh Jum te ontdekken. Luier vanuit uw strandstoel en geniet van het uitzicht. Of maak een dagtochtje naar het nabijgelegen Koh Phi Phi. Ga snorkelen in de omgeving of maak een wandeling over het strand. Er zijn genoeg mogelijkheden om een dag te vullen.

 

Overnachting op Koh Jum.

Inclusief ontbijt

Dag 3 Vertrek Koh Jum

Het luilekkeren zit erop, tijd om weer naar het vaste land te vertrekken. Vervolg uw reis naar het Khao Sok National Park of verblijf nog een aantal dagen op een ander Thais eiland.

 

Inclusief ontbijt

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën