1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Habarana

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Habarana. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Sri Lanka. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Habarana? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Habarana, Aliya resort

De houten chalets springen er uit. Heel bijzonder. Ze staan verscholen in een aangrenzend stuk bos, je hebt een beetje het ‘alleen-op-de-wereld-gevoel’.

Habarana, Camellia hotel

Een prettig hotel, buiten Habarana gelegen. Het hotel is in een stuk bos gebouwd, ook de omgeving beslaat grotendeels uit natuur.

Habarana, Chaaya

Het bosrijke hotelterrein is maar liefst 12 hectare groot en grenst aan een meer. alle kamers zijn op de begane grond, de wooneenheden liggen verspreid over het ruime gebied.

Habarana, Cinnamon Lodge

Een voor dit gebied redelijk groot hotel, maar de kamers liggen op het enorm ruime hotelterrein: bos!

Habarana, Saunter Paradise

Ruim opgezet hotel, waar de huisjes of chalets tussen de bomen verspreid staan. Het is eigenlijk een deel van het bos rondom, met veel oude bomen. Prettig hotel, alles klopt.

Habarana, Sorowwa hotel

Het uitzicht vanaf het kleine hotel is spectaculair: het ligt aan de rand van een meer en een natuurgebied. 

Habarana, The Other Corner

Pak uw verrekijker maar alvast tevoorschijn, want vogelliefhebbers kunnen hun geluk niet op. In The Other Corner heeft u kans om diverse vogelsoorten en andere flora en fauna te zien.

Sri-Lanka-Renee
Renée
Sri Lanka is een prachtige bestemming. Niet al te groot, maar heel divers. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée