1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Anuradhapura

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Anuradhapura. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Sri Lanka. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Anuradhapura? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Anuradhapura, Miridiya Lake resort

Aardig hotel, redelijk kleinschalig. Ligt mooi aan een meer (waterbassin voor irrigatie, eeuwen geleden gegraven). Tussen de tuin bij de kamers en het meer is een ruim grasveld, met...

Anuradhapura, Palm Garden

Verscholen onder de hoge bomen liggen de 2- en 3-onder-1-kap huisjes, waarin de kamers zijn gevestigd. De tuin is enorm groot, het lijkt wel een bos.

Anuradhapura, Sanctuary at Tissawewa

Geweldig voor diegenen die van historie houden: overnachten op het landgoed van de Britse overheid en op fietsafstand van de monumenten (fietsen te huur bij het hotel).

Anuradhapura, Lakeside at NuwaraWewa

Prachtig gelegen, dit goede middenklasse hotel, aan een groot meer. Eeuwen geleden is dit meer gegraven als waterbassin voor droge tijden.

Thirippane, Uga Ulagalla

Over een erg mooi landelijk weggetje langs de rijstvelden om bij het hotel te komen welke verscholen ligt in de prachtige natuur.

Anuradhapura, Forest Rock Garden resort

Wat een genialiteit en creativiteit! De eigenaar heeft dit hotel ontworpen naar voorbeeld van het historische Anuradhapura, zoals de koningen zo’n 1000 jaar lang hun paleizen bouwden.

Sri-Lanka-Renee
Renée
Sri Lanka is een prachtige bestemming. Niet al te groot, maar heel divers. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée