1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Onze Singapore specialist: Lara
Maleisie - lara met aapje

Singapore reizen, uw privé-reis op maat

Singapore is een bestemming op zich. In dit kleinste land van Zuidoost-Azië ontmoet u verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Chinezen en Indiërs hebben allemaal hun stempel op de stad Singapore gedrukt. U kijkt uw ogen uit! Singapore is één van de schoonste en veiligste landen ter wereld. Vanwege de strategische ligging is een korte vakantie naar Singapore prima te combineren met één van de andere bestemmingen in Azië.

Waarom uw Singapore vakantie door Van Verre laten verzorgen?

Onze reizen zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Hoe lang u in Singapore wilt verblijven, en waar u daarvoor of daarna naartoe gaat bepaalt u zelf, in overleg met één van onze landendeskundigen. U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels. Een reis op maat van Van Verre biedt u een andere kijk op Singapore. Kijk bij de stedentrips Singapore om inspiratie op te doen voor uw reis. Alle reizen kunnen we aanpassen naar uw wensen.

 

  • Reizen op maat, alles kan!
  • Kwaliteitsreizen
  • Privéreizen Singapore
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels

Wat te doen in Singapore?

Singapore wordt vanuit Amsterdam non-stop aangevlogen. Als u aangekomen bent in Singapore kunt ervoor kiezen daar een stopover te maken. Er is genoeg te zien en te beleven in Singpapre, bekijk onderstaande video van Singapore maar eens!

De CO2-uitstoot van uw reis wordt voor 100% gecompenseerd

Daarnaast planten wij voor iedere geboekte nacht een boom

Lara
Lara
Singapore is een leuke stop-over bestemming. Deze compacte stad kunt u gemakkelijk in één á twee dagen bezoeken.
Contact met Lara