1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Geef mij een seintje

Wanneer kunnen we weer reizen? Dit is een vraag die ons, naast de gezondheid van alle mensen overal ter wereld, bezig houdt. Onze passie is reizen en het gaat ons aan het hart dat de wereld ontdekken er voorlopig nog niet in zit. Bent u ook een fervent reiziger en wilt u toch alvast met ons inspiratie opdoen voor uw volgende reis? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Wilt u nu nog niet te ver vooruit kijken, maar zodra het reizen langzaam weer op gang komt, wel wat plannen maken voor uw verre reis? Laat dan uw gegevens achter, dan geven wij u een seintje zodra er weer gereisd kan worden naar uw favoriete bestemming.

Melany achter de pc

Wij zijn op de hoogte

Dagelijks zijn wij in contact met onze partners overal ter wereld. Zij houden ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de bestemming. Zij laten ons persoonlijk weten wat er op dat moment speelt en hoe zij de nabije toekomst zien voor onze gezamenlijke reizigers. 

Gionne aan de telefoon

Wij geven een seintje

Wij volgen de ontwikkelingen per bestemming op de voet. Zodra wij horen dat een bestemming weer open is voor toerisme én onze partners ter plaatse geven aan dat het voor onze reizigers weer goed is om het land te bezoeken, geven wij u een seintje.