1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Beste reiziger,

 

Dank voor uw interesse om Van Verre bij uw reisplannen te betrekken. Het spreekt voor zich dat wij u graag helpen met het maken van uw mooie reisplannen. Met meer dan 20 jaar aan ruime ervaring in het verzorgen van complete maatwerkreizen voor vele reizigers, willen wij graag deze ervaring samen met u verwerken in een passend reisvoorstel.

 

Echter, wij moeten ook eerlijk naar u zijn. U heeft het waarschijnlijk al gelezen en wellicht ook in uw eigen omgeving gehoord: iedereen wil weer graag reizen. En dat merken wij ook aan de hoeveelheid aanvragen die wij dagelijks krijgen. Iets waar wij heel blij van worden, maar helaas kunnen wij de grote hoeveelheid aanvragen momenteel niet meer faciliteren. Hierin speelt ook mee dat het aanbod (van accommodaties, transport en excursies) op de meeste bestemmingen dusdanig krap is dat het bijna niet meer mogelijk is om een reis voor u samen te stellen.

 

Vanwege de drukte die wij op dit moment ervaren zullen wij uiterlijk binnen 10 werkdagen contact met u opnemen om uw aanvraag met u te bespreken. Het ligt niet in onze aard om u zo lang te laten wachten, maar zoals eerder aangegeven, kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden wij van wezenlijk belang bij Van Verre en daarom vragen wij u om het nodige geduld.

 

Hartelijk dank voor uw begrip voor deze situatie en uw vertrouwen.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0299-475083 of mailen naar reizen@vanverre.nl.

 

De collega’s van Van Verre