1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Astrid
Specialist Vietnam

Astrid

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Vietnam, Cambodja, Thailand, Singapore, Maleisië, Indonesië, Canada, Amerika en Australië.

Reizen is mij niet met de paplepel ingegoten, wij bleven vroeger namelijk meestal in Nederland voor vakantie. Van wie ik het reisvisus heb weet ik daarom niet, maar feit is wel dat ik vanaf mijn 18e ongeveer elk jaar een verre reis heb gemaakt. Heerlijk vind ik het om andere culturen te leren kennen, lokale specialiteiten te proeven en te genieten van de natuur.

 

Als ik niet op reis ben dan vind ik het heerlijk om mijn volgende reis tot in de kleinste details uit te zoeken. Uren kan ik achter mijn laptop zitten en voor mijn eigen reisgenoot(en) een compleet reisvoorstel inclusief foto’s uitwerken. Naast vakanties plannen heb ik natuurlijk nog andere hobby’s. Ik houd van muziek en ga daarom graag naar festivals, daarnaast rijd ik zo nu en dan paard, tennis ik en ga ik graag uiteten met vrienden.

 

     

 

Mijn mooiste reis ooit gemaakt

Dat is een makkelijk keuze. Ik heb 7 maanden in mijn eentje gereisd door Singapore, Maleisië, Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland. Tijdens die reis heb ik zoveel mooie dingen gezien en gedaan maar vooral het gevoel van vrijheid maakt het mijn mooiste reis ooit gemaakt. Doordat ik alleen reisde kon ik gaan en staan waar ik wilde, natuurlijk heb ik veel mensen ontmoet gaandeweg, maar als ik wilde kon ik zo weer mijn eigen weg gaan. Enkele hoogtepunten waren de Orang-Oetans in Borneo, heel bijzonder om deze dieren in het wild te zien!

 

De tocht langs de kleine Sunda eilanden in Indonesië, de lokale bevolking was hier oprecht blij en verrast om je te zien en de onderwaterwereld rondom Komodo eiland is echt adembenemend mooi. Ik kan dus wel zeggen dat ik echt een natuurfreak ben en dan met name natuur waar veel wildlife leeft. Het absolute hoogtepunt was het spotten van 5 gigantische bultrugwalvissen welke zo nieuwsgierig waren dat hun neus op ongeveer een armlengte afstand omhoog het water uitkwam. Zo bijzonder!

 

      

RPSL Lion(13)

Mijn bucketlist

Bovenaan mijn bucketlist staat al heel lang kajakken met orka’s. Het lijkt me zo onwijs gaaf en spannend om direct naast een orka te kajakken, ik krijg echt al kriebels als ik daaraan denk. Daarnaast staat een safari in Afrika op mijn bucketlist. Het lijkt me fantastisch om zelf door het Krugerpark te rijden en de Big 5 te spotten.

Wat ik ooit ook nog graag zou willen zien is het noorderlicht.

Mijn reisblogs
Tropisch Florida: Key West

Tropisch Florida: Key West

Graag help ik u met het samenstellen van uw privéreis naar Vietnam.

 

Astrid

0229-659654

astrid@vanverre.nl

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Mijn favoriete Van Verre reizen
Tanzania-Zanzibar-Stonetown-fruitmarkt
Voorbeeldreis Tanzania

Rondreis Tanzania: Noord-Tanzania & Zanzibar

Noord-Tanzania: Arusha, Lake Manyara - flamingo's, Serengeti Nationaal Park - de Big Five, Ngorongoro Krater - Tarangire, safari

Zanzibar - slapen in Stonetown en relaxen aan de azuurblauwe oceaan.

Sulawesi-Torajaland-Mannen
Voorbeeldreis Sulawesi

Rondreis Traditioneel Sulawesi

Zuid-Sulawesi: Makassar > Malino, hooglanden > Bira, onderwaterwereld > Sengkang, boottocht > Torajaland, dodencultuur in prachtig landschap > Centraal-Sulawesi: Masamba > Tentena, aan het Posomeer

Vietnam-Sapa-rijstveld_3_247301
Voorbeeldreis Vietnam

Rondreis Vietnam: Het authentieke noorden van Vietnam

Noord-Vietnam: Hanoi > Pu Luong > Mu Cang Chai, rijstterrassen > Sapa, bergstammenmarkt > Ha Giang > Ba Be, boottocht > Cao Bang, watervallen > cruise Halong Bay > Ninh Binh