1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Vietnam Airlines

Vietnam Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Vietnam. Vanaf Parijs en Frankfurt wordt meerdere keren per week gevlogen met een moderne Boeing 777 naar Hanoi en Ho Chi Minh City met goede doorverbindingen binnen Vietnam.

 
Service Vietnam Airlines

Iedere Economy Class stoel heeft op vluchten naar Vietnam vanaf Parijs en Frankfurt haar eigen personal entertainment programma (eigen schermpje in de stoel voor u).

 
Bagage Vietnam Airlines

Voor de Economy Class mag er 20 kg gratis worden ingecheckt voor de Vietnam Airlines vluchten. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag, dit kan behoorlijk oplopen. U mag één stuks handbagage mee aan boord nemen per persoon. De handbagage mag niet zwaarder mag zijn dan 7 kg, en een maximale afmeting van 56 x 36 x 23 cm hebben.

 
Roken aan boord

Alle Vietnam Airlines vluchten zijn niet-roken (ook e-smokers zijn niet toegestaan).

 
Maaltijden

Er is aan boord keuze uit verschillende maaltijden. Op aanvraag kunt u een aangepaste maaltijd geserveerd krijgen, zoals bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd. Voor kinderen en baby’s zijn er ook speciale maaltijden.

 
Baby’s en kinderen bij Vietnam Airlines

Vietnam Airlines hanteert een korting voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd, en de baby heeft geen bagagevrijdom. Voor kinderen van twee tot en met elf jaar geldt een kinderkorting. Kinderen hebben dan wel een eigen stoel, en mogen evenveel bagage meenemen als volwassenen.

Treinkaartjes

Wij kunnen voor u treinkaartjes voor de ICE naar Frankfurt boeken. Deze kaartjes zijn geldig vanaf elk station in Nederland en v.v., waarbij begin- en eindstation niet hetzelfde hoeven te zijn. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis reizen. Deze kaartjes zijn na afstempelen op de heenreis twee maanden geldig.