1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Singapore Airlines

Singapore Airlines wordt gerekend tot één van de beste luchtvaartmaatschappijen die er zijn. Al meerdere jaren staan zij in de top 3 van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld, uitgeroepen door Skytrax. Singapore Airlines vliegt dagelijks met een Airbus 350 rechtstreeks van Schiphol naar Singapore. Vanuit Singapore vliegt Singapore Airlines samen met dochter maatschappij Silk Air op zeer veel bestemmingen binnen Azië.

 

Service en maaltijden Singapore Airlines

De service aan boord is van een zeer hoog niveau. Zo heeft iedere Economy Class stoel op de vluchten naar Singapore haar eigen personal entertainment programma (eigen schermpje in de stoel voor u). Er kan een keuze gemaakt worden uit meer dan 80 films die op ieder gewenst moment gestart kunnen worden. Tevens heeft u de beschikking over een Nintendo spelcomputer met een ruime keuze aan spelletjes.

 

De maaltijden aan boord zijn van een uitstekende kwaliteit. Op aanvraag kunt u een aangepaste maaltijd geserveerd krijgen, zoals bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd of een kindermaaltijd.

 

Changi Airport

Singapore heeft een zeer moderne luchthaven waar veel te beleven is. Als u een korte overstaptijd heeft bij een overstap, kunt u terecht in de vele winkels, restaurants of lounges waar vaak live muziek is. Ook kunt u op verschillende plaatsen gratis gebruik maken van Internet. Wanneer u op zoek bent naar wat meer rust kunt u een wandeling gaan maken door de tuinen op de bovenste verdieping.

Als u een iets langere overstaptijd heeft dan is er de mogelijkheid een gratis tour door Singapore van ongeveer 2 uur te maken.

Daarnaast kunt u tegen betaling gebruik maken van de Hop On Hop Off bus tussen 09.00 en 18.00 uur. De bus stopt op diverse plaatsen en u kunt dan op eigen gelegenheid de stad gaan verkennen.

 

U kunt er ook voor kiezen op de luchthaven te blijven, in Terminal 1 is namelijk een erg leuk zwembad waar vanuit u over de terminal kan kijken. Er is tevens een Movie lounge waar u gratis topfilms kunt bekijken en een complete sportschool. Ook zijn er mogelijkheden voor een massage therapie, voet therapie en hoofd/schouder therapie.

 

Stopover in Singapore

Een stopover is een goede mogelijkheid om een stad te leren kennen. Singapore leent zich uitstekend voor een stopover van een á twee nachten. Er is veel te zien en te doen. Singapore Airlines heeft in zijn stopover programma een ruime keuze aan goede hotels samengesteld. Bij een stopover zitten de transfers van en naar de luchthaven en uw hotel inbegrepen. Verder krijgt u bij een stopover van Singapore Airlines allerlei leuke extra’s! Zo heeft u gratis toegang tot Sentosa Island, het Nationale Museum, de Zoo, Jurong Bird Park, de beroemde National Orchid Garden en diverse andere bezienswaardigheden.

 

Bagage Singapore Airlines

Voor de Economy Class mag er 30 kg gratis worden ingecheckt. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag, dit kan behoorlijk oplopen. U mag één stuks handbagage mee aan boord nemen per persoon. De handbagage mag niet zwaarder zijn dan 7 kilo en een maximale omtrek van 115 centimeter.

Voor de Business Class mag u 40 kg gratis worden ingecheckt. Voor de First Class mag er 50 kg gratis worden ingecheckt.

 

Inchecken Schiphol

Het inchecken van de Singapore Airlines vluchten op Schiphol vindt plaats in
vertrekhal 3.

 

Baby’s en kinderen bij Singapore Airlines

Singapore Airlines hanteert een korting van 90% voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. Wij kunnen wel een babywiegje voor baby’s tot 12 maanden of niet zwaarder dan 14 kg aanvragen. Er is babyvoeding en luiers aan boord. Voor kinderen van twee tot twaalf jaar geldt een korting van 25%. U kunt van tevoren een kindermaaltijd aanvragen.

 

Roken aan boord bij Singapore Airlines

Alle Singapore Airlines vluchten zijn niet-roken vluchten.

 

Herbevestigen van de vluchten

U hoeft uw vluchten met Singapore Airlines en met dochtermaatschappij Silk Air niet te herbevestigen.

Singapore_Airlines (9) Singapore_Airlines (12) Singapore_Airlines (10)