1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Lufthansa

Lufthansa is één van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. De in 1926 opgerichte maatschappij heeft haar thuishaven in Frankfurt. U vliegt dan ook eerst naar Frankfurt of München voordat u verder vliegt naar het Verre Oosten. Lufthansa is een betrouwbare maatschappij met een moderne vloot. De vliegtuigen zijn gemiddeld tussen de 7 en 8 jaar oud.

 Op aanvraag kunt u een aangepaste maaltijd geserveerd krijgen, zoals bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd of een kindermaaltijd.

 

Bagage

Voor de Economy Class mag er 23 kg gratis worden ingecheckt. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag, dit kan behoorlijk oplopen.
Er mag één stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 8 kg. De toegestane maten zijn 55x40x23 cm. Passagiers die in de Business Class reizen mogen 30 kilo meenemen.

  

Inchecken Schiphol

Het inchecken van Lufthansa vluchten op Schiphol vindt plaats in terminal 1.

 

Baby’s en kinderen

Lufthansa hanteert een korting van 90% voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. Wij kunnen wel een babywiegje voor baby’s tot 12 maanden aanvragen. Voor kinderen van twee tot twaalf jaar geldt een korting van 25%. U kunt van tevoren een kindermaaltijd aanvragen.

 

Roken aan boord

Alle Lufthansa vluchten zijn niet-roken vluchten.

 

Herbevestigen van de vluchten

U hoeft uw vluchten met Lufthansa niet te herbevestigen.