1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

China Southern Airlines

China Southern is de grootste luchtvaartmaatschappij in China met zo'n 2900 vluchten per week naar 85 verschillende bestemmingen.

Vanaf Amsterdam vliegt China Southern dagelijks rechtstreeks naar Guangzhou met een Airbus A330-200 en rechtstreeks naar Beijing met een Airbus A330-300. In een van deze steden kunt u overstappen naar een van de vele bestemmingen in China.

 

Service en maaltijden China Southern Airlines

Iedere Economy Class stoel op de vluchten naar Peking en Guangzhou heeft haar eigen personal entertainment programma (eigen schermpje in de stoel voor u). Tegen een meerprijs kunt u gebruik maken van de Premium Economy Class: een ruimere Economy Class stoel met meer beenruimte.

 Op aanvraag kunt u een aangepaste maaltijd geserveerd krijgen, zoals bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd of een kindermaaltijd.

 

Bagage China Southern Airlines

Voor de Economy Class mag er 23 kg gratis worden ingecheckt. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag, dit kan behoorlijk oplopen. U mag één stuks handbagage mee aan boord nemen per persoon. De handbagage niet zwaarder mag zijn dan 5 kilo en een maximale omtrek van 115 centimeter.

 

Inchecken Schiphol

Het inchecken van de China Southern Airlines vluchten op Schiphol vindt plaats in vertrekhal 2.

  

Baby’s en kinderen bij China Southern Airlines

China Southern Airlines hanteert een korting van 90% voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. Voor kinderen van twee tot twaalf jaar geldt een korting van 25%. U kunt van tevoren een kindermaaltijd aanvragen.

 

Roken aan boord bij China Southern Airlines

Alle China Southern Airlines vluchten zijn niet-roken vluchten.

 

Herbevestigen van de vluchten

U hoeft uw vluchten met China Southern Airlines niet te herbevestigen.