1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Verre familiereizen met KidsReizen

Wat is er mooier dan samen met je kind(eren) de wereld verkennen? Met je gezin nieuwe ervaringen opdoen, herinneringen opbouwen, en de verwondering over al het moois in de wereld van de gezichten van je kinderen aflezen. Wij gaan graag met onze kinderen op reis! Ga ook met ons op avontuur, en laat KidsReizen (het zusje van Van Verre, gespecialiseerd in verre reizen met kinderen) een volledig verzorgde individuele rondreis uitstippelen door dat verre land wat je altijd al een keer hebt willen bezoeken.

Naar de website van KidsReizen

Reisvoorstel KidsReizen

Waarom KidsReizen?

Jouw gezin is uniek en jullie reiswensen staan centraal
Wij denken met je mee, geven persoonlijk advies en stippelen een individuele rondreis uit die perfect bij jullie past. Helemaal voor jullie op maat gemaakt.

Een verre rondreis met je gezin? Wij gingen je voor
We kennen de leuke plekjes en hebben ervaring met reizen met kinderen. We bezoeken alle hotels en proberen excursies uit, zo weten wij wat geschikt is voor jouw gezin.

Slapen op bijzondere en sfeervolle plaatsen
Wakker worden in een safaritent, boomhut, luxe resort met zwembad, dat is pas een belevenis. Afwisseling tijdens jullie reis is belangrijk; zonder concessies aan de kwaliteit.

We letten op de details om jullie reis 100% kidsproof te maken
Alles wordt door ons geregeld, van kinderzitjes tot familiekamers. Het reistempo is rustig, zonder lange reisdagen en met af en toe een kindvriendelijke excursie.

 

        

Neem contact op met KidsReizen

Bezoek onze website voor de mooiste familiereizen naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië. Het is tijd om samen de wereld te ontdekken!

 

Onze specialisten zijn op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:30 uur.

Telefoonnummer: +31 299 - 233 009

E-mailadres: reizen@kidsreizen.nl