1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Reizen op maat naar Afrika bij Van Verre

Vanaf heden vindt u de Afrikaanse bestemmingen van ons vroegere 'zusje' Sabi Safari hier op de website van Van Verre Reizen. Voor ons zijn de Afrikaanse bestemmingen in feite dus niet nieuw, wij bieden de Afrikaanse bestemmingen al langer aan en hebben al vele reizigers mogen verwelkomen.

 

Bestaat Sabi Safari dan niet meer?
Het merk Sabi Safari bestaat inderdaad niet meer, maar de Afrikaanse bestemmingen van Sabi Safari zeer zeker wel. Deze vindt u nu op onze website bij Afrika reizen.
Bovendien zitten Martin, Ingrid en Sharon, onze reisspecialisten van Sabi Safari al gezellig bij ons op kantoor. Samen waren we al, sinds de geboorte van Sabi Safari, één team.

IMG_4435 Tanzania Sharon - Sabi Safari

Waarom zijn jullie dan gestopt met Sabi Safari?
We hebben gemerkt aan onze Van Verre reizigers dat zij vaak verrast waren dat wij ook reizen naar Afrika organiseren onder de naam van Sabi Safari, ondanks onze communicatie daarover. ‘Het is niet duidelijk’ hebben wij als feedback ontvangen van onze vaste klanten. Andersom wisten de Sabi Safari klanten en reizigers niet dat achter Sabi Safari in feite een veel groter team staat dan alleen Martin, Ingrid en Sharon.

Daarom hebben wij besloten om de Afrikaanse bestemmingen van Sabi Safari onder te brengen bij Van Verre en verder te gaan als één groot Van Verre team met reizen op maat naar Azië en Afrika.

 

Wat is er gebeurd met de reizen van Sabi?
Alle reizen op maat van Sabi, de bouwstenen en de rondreizen vindt u nu en ongewijzigd terug op www.vanverre.nl/afrika.

 

Ik heb geboekt bij Sabi Safari of een offerte aangevraagd, wat nu?
Er verandert voor u niets. Uw boeking of offerte is in goede handen bij Martin, Ingrid of Sharon en zij zijn uiteraard nog steeds uw aanspreekpunt. Met dezelfde passie en toewijding blijven zij enthousiast aan de reizen naar Afrika werken!

1e-etage-kantoor-Van-Verre

Ik heb mij aangemeld voor de informatiedag Zuid-Afrika, gaat deze nog door?
Jazeker! Sabi Safari is net als Van Verre gevestigd in het oude gemeentehuis van Monnickendam. Op ons kantoor werken wij al een tijdje tussen een mix van Aziatische en Afrikaanse sferen. Dan proeven wij weer lekkernijen uit Azië en dan weer uit Afrika, heel gezellig! En we vertellen elkaar enthousiast over onze eigen reizen naar Azië en Afrika!

 

Wilt u graag langskomen op een informatiedag Zuid-Afrika? U kunt zich hier aanmelden.

 

Heeft u nog vragen hierover? Bel ons gerust op 0299 - 23 30 00

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.