1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in het zuiden van Namibie

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in het zuiden van Namibie. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Namibie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in het zuiden van Namibie? Onze landendeskundigen Namibie helpen u graag.

Aus, Bahnhof Hotel

Dit kleinschalige countryhotel is een leuke overnachtingsplek in het zuiden van Namibië. De lokale bevolking komt hier in het weekend en namiddag graag een biertje drinken in de tuin.

Aus, Eagles Nest

Diep verscholen met machtige granietenrotspartijen als achtergronddecor is Eagles Nest ver van de bewoonde wereld gebouwd.

Aus, Desert Horse Inn

Genesteld tussen granietrotsen, met fraaie vergezichten op het verlaten landschap, ligt de Desert Horse Inn aan de rand van het Gondwana Sperrgebiet Rand Park.

Fish River Canyon, Canyon Lodge

Een juweel, diep verscholen tussen de granietenrotsen in het Gondwana Park. De uitstraling en inrichting zijn geheel in harmonie met de omgeving.

Kalahari, Camelthorn Kalahari Lodge

Rustieke ronde huisjes omgeven door open grasland, acacia’s, kameeldoornbomen en rode zandduinen, die ’s nachts in het licht van duizenden fonkelsterren baden.

Kalahari, Bagatelle Kalahari Game Ranch

De natuur in de Kalahari is ronduit is fascinerend – en de sterrenhemel betoverend helder. Op dit unieke plekje in Namibië ziet u de sterren ’s nachts met eigen ogen fel fonkelen.

Luderitz, Luderitz Nest Hotel

Schitterend aan de Atlantische Oceaan is Lüderitz Nest hotel gelegen. Voor de deur is het strandje dat via een trap bereikbaar is.

Solitaire, Solitaire Guest Farm Desert Ranch

Solitaire Guest Farm Desert Ranch is een kleinschalige middenklasse lodge, prachtig gelegen midden in het ongerepte landschap en omringd door de Namib Mountains.

Solitaire, Rostock Ritz Lodge

Zo puur en ongerept en geheel gebouwd in harmonie met de omgeving. Welkom, u bent aangekomen bij Rostock Ritz Lodge.

Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid