1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Pyin Oo Lwin

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Pyin Oo Lwin. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Pyin Oo Lwin? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Pyin Oo Lwin, Kandawgyi Hill Resort

Een fraai Engels landhuis. In dit stijlvolle historische gebouw kunt u nu logeren, maar de bungalows in de tuin rondom deze cottage zijn ook leuk!

Pyin Oo Lwin, Hotel Pyin Oo Lwin

Luxe, stijl en kleinschaligheid: een korte samenvatting van dit fraaie boutique-bungalowhotel. Het houten 'hoofdgebouw' is geheel uit hout opgetrokken en straalt warmte en sfeer uit.

Pyin Oo Lwin, Aureum Resort

Een fantastisch hotel, dat geheel bestaat uit fraaie bungalows (2-onder-1-kap stijl)  in de mooie tuin. Het ligt rustig, buiten het plaatsje Pyin Oo Lwin.

Pyin Oo Lwin, Governor's House

Voor degenen die echt iets speciaals zoeken! Het is alsof u in een museum slaapt. De wassen beelden van illustere voorgangers die ook hier sliepen, wachten u op in de hal.

Pyin Oo Lwin, Royal Parkview Hotel

Een vriendelijk en aardig hotelletje, kleinschalig, even buiten het stadje gelegen. Voor degenen die geen luxe hoeven is dit een geschikte accommodatie.

Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée