1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels aan Penang strand

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels aan het strand in Penang. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Maleisie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel aan het strand in Penang? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Penang, Grand Plaza Parkroyal

Een eersteklas resort, gelegen tussen de palmbomen aan het zandstrand van Batu Ferringhi. Een modern hotel, wel grootschalig, maar dat zijn bijna alle hotels in Batu Ferringhi.

Penang, Holiday Inn

Een groot, maar prettig hotel aan het strand van Batu Ferringhi. Met de levendige nachtmarkt en vele winkeltjes en restaurantjes om de hoek.

Penang, Lone Pine

Een charmant en sfeervol strandhotel, in een idyllische omgeving van tropische tuinen. Het hotel ligt langgerekt langs het strand van Batu Ferringhi.

Penang, Rasa Sayang Resort & Spa

Een prachtig exclusief hotel waar luxe en natuurlijke elementen in perfecte harmonie zijn. Het is een fijne plek om te verblijven met een vredige en ontspannen ambiance.

Gionne3
Gionne van Wijnen
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.