1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Kuala Lumpur

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Kuala Lumpur. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Maleisie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kuala Lumpur? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kuala Lumpur, KL Traders

Overnacht op één van de mooiste locaties in het centrum van Kuala Lumpur. Vanaf het hotel heeft u een schitterend uitzicht op de Twin Towers.

Kuala Lumpur, Parkroyal Serviced Suites

Modern appartementencomplex met een centrale ligging in Kuala Lumpur; middenin de Gouden Driehoek en op loopafstand van vele winkeltjes, eetkraampjes en restaurants.

Kuala Lumpur, Renaissance Hotel

Een stijlvol, elegant en luxueus hotel in het Golden Triangle district met één van de grootste zwembaden van Kuala Lumpur.

Kuala Lumpur, Ritz Carlton

Een boutique vijfsterren hotel met veel luxe, en ongekende gastvrijheid. Het Ritz Carlton heeft een klassieke ambiance.

Kuala Lumpur, Sama Sama

Ideaal gelegen hotel voor een overnachting tussen twee vluchten in of bij een vroeg vertrek. Voor of na uw vlucht uitrusten in een luxe kamers op loopafstand van de luchthaven.

Kuala Lumpur, Swiss Inn

Kleurrijk en fris middenklasse hotel met een geweldige ligging: middenin Chinatown.

Kuala Lumpur, The Majestic Hotel

Het hotel doet zijn naam eer aan. Het Majestic Hotel is gevestigd in een majestueus koloniaal gebouw tussen de saaiere hoogbouw.

Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne