1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Gem Island, Gem Island Resort & Spa

West-Maleisië

 

Gem Island Resort & Spa is een romantisch boutique hotel aan zee. Dit is de enige accommodatie op het eiland. Hier kunt u heerlijk genieten van de prachtige schoonheid, vooral onder water! Zeer geschikt voor rustzoekers.

 

Opmerking: vanwege het regenseizoen is dit resort gesloten van november tot en met maart.

Locatie

Gem Island ligt in de Zuid-Chinese zee. Het resort is per boot vanaf Marang bereikbaar. De overtocht duurt slechts 15 minuten.

 

Accommodatie

De villa’s liggen allen aan zee en zijn gebouwd op stevige palen. Elke villa is uitgerust met airconditioning, balkon met schommel stoel, een kingsizebed en een dagbed, TV, koelkastje, koffie-en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet.

 

Kamertypes:

  • 39 Watervilla’s: een rij kamers op palen in het water.
  • 4 Premier Villa’s: meer privacy. Wat achteraf gelegen op het vasteland.
  • 4 Hideaway Villa’s: gelegen op het strand. Twee blokken van één etage. U verblijft op de begane grond of op de eerste etage.
  • 2 Hideaway Suites: ongeveer gelijk aan de Hideaway Villa's, maar groter en met twee balkons.
Voorzieningen

Het hotel beschikt over een openlucht restaurant met uitzicht over de zee waar ze lokale, Chinese en Westerse gerechte serveren, 3 smalle privé-strandjes, een klein zwembad met zeewater, een Spa en een souvenirwinkeltje. Bij het resort kunt u allerlei uitstapjes boeken. U kunt bijvoorbeeld gaan duiken, snorkelen, vissen, kayakken of een trekking over het eiland maken. Op het eiland is ook een conservatieprogramma voor zeeschildpadden. Als u mazzel heeft kunt u 's nachts een schildpad aan land zien komen om eieren te leggen, of het uitzetten van de jonge schildpadjes bijwonen als er net een nest is uitgekomen.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën