1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Kuching

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Kuching. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Maleisie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kuching? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kuching, The Marian Boutique Hotel

Een modern ingericht boutique hotel in het centrum van Kuching. In het restaurant kunt u heerlijk dineren en bij het zwembad tot rust komen.

Kuching, The Pullman

Dit moderne top-hotel is gevestigd in een 23 etages tellend gebouw. Hoewel er meer hoge gebouwen in het centrum van Kuching staan, springt deze er tussenuit vanwege de grootte en intens...

Kuching, The Ranee

Kleinschalig boutique hotel in het centrum van Kuching; een fijne uitvalsbasis om deze sfeervolle stad te verkennen. The Ranee is gevestigd in twee traditionele 19de-eeuwse shophouses.

Kuching, Basaga Holiday Residences

Een kleinschalige, eenvoudige maar sfeervolle accommodatie. Gevestigd in een voormalig schoolgebouw uit de Brits-koloniale tijd. Nu eens niet in het stadscentrum, maar net erbuiten in...

Kuching, Batik Boutique Hotel

Dit kleinschalige, moderne stadshotel is een ideale uitvalsbasis voor een verkenning van Kuching. Maar niet alleen de ligging is goed, een verblijf in dit bijzondere hotel is zeker aan...

Kuching, Hilton Kuching

Een groot, eersteklas hotel met de chique Hilton sfeer, en bijbehorende uitstekende service en comfort.

Kuching, Grand Margherita Hotel

Het Grand Margherita Hotel is het enige hotel in Kuching dat echt direct aan de rivier gelegen is. Het 10 etages tellende gebouw biedt prachtig uitzicht over Kuching.

Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne