1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

Tuban

Ten zuiden van Kuta vindt u Tuban, het kleinere zusje van de op toeristen gerichte steden in Bali. Hier verblijft u in een heerlijk hotel of resort, u eet in de betere restaurants en kunt uitgaan tot diep in de nacht. Ook voor shopaholics is er heel veel keus in de vele winkels en een echt winkelcentrum. Men bezoekt Tuban vooral vanwege de aangename stranden, die niet alleen overdag de mooiste foto's opleveren maar ook tijdens zonsondergang. Een ideale plek om bij te komen van uw reis of juist een fijne plaats om te starten aan een rondreis Bali.

 

Tuban strand Bali

Tuban beschikt over prachtige tropische stranden, al is het er niet overal zo breed als in Kuta of Legian. Terwijl u lekker ligt, komen verkopers langs met koele drankjes en (redelijk) coole zonnebrillen. En, net zoals in meer plaatsen op Bali, voor een massage kunt u gewoon blijven liggen. Omdat de stroming voor de kust aan deze kant van Bali vrij krachtig is, dient u (en vooral de kinderen) uit te kijken met zwemmen. Zij kunnen dan weer fijn spetteren in het zwembad bij een van de hotels en resorts die er aan het strand en in het centrum van Tuban volop zijn.

 

Tuban tips

Circus Waterpark Bali

Het is niet typisch Azië, wat u tijdens uw rondreis Bali eigenlijk zou verwachten, maar in het Circus Waterpark in Tuban kunt u ongegeneerd genieten van een dagje 'fun in the sun'! Vooral de kinderen zullen zich vermaken met de spannende glijbanen en het entertainment in en buiten de zwembaden. Ook voor kinderen onder de drie is er genoeg te doen; er zijn peuterbadjes en er worden speciale activiteiten georganiseerd. Zo hebben zij ook de reis van hun (kinder)leven!

 

 

Shop till you drop

Winkelliefhebbers hebben in Tuban een goede tijd! Neem een kijkje in de Discovery Shopping Mall waar van alles wordt verkocht: (merk)kleding, elektronica, sieraden, (zonne)brillen, schoenen en nog veel meer. Of bezoek de vele kleinere winkeltjes met nog meer schoenen, tassen, zonnebrillen, stoffen, T-shirts, toeristische hebbedingen, et cetera. U vindt er zeker een souvenir als leuke herinnering aan uw rondreis Bali!

Tijdens deze rondreis reist u naar Tuban