1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Infodagen Indonesie

Informatie Indonesië is er veel, want het is een groot land, hier valt dan ook veel over te vertellen. Elk jaar gaat er minimaal één Indonesië-specialist op inspectiereis naar deze bestemming. Dit vinden wij erg belangrijk om verschillende eilanden en plaatsen te (her)ontdekken en om alle ins en outs van dit veelzijdige land te weten te komen. Onze verhalen en de leukste tips delen wij graag met u.

 

Indonesie-Lombok-Limbungan-collega-Chantal-bij-locals

Online presentaties

Normaal geven wij de presentaties in ons historisch pand in Monnickendam. Vanwege de huidige situatie geven we de presentaties op dit moment alleen online, zo kunnen wij u toch nog op een leuke en veilige manier van reisinspiratie voorzien.

 

Onze kennis gaat ver en dat delen wij graag met u. De presentatie is uitgebreid, zodat u het beste van uw reis kunt maken. Wilt u niet de gehele presentatie bijwonen? Een deel kan natuurlijk ook. Meld u nu gratis en vrijblijvend aan. Tot snel!

Uitzicht op de eilanden van de Komodo-archipel

De Indonesië presentatie

Indonesië is een groot land waar wij veel over kunnen vertellen. Wij nemen u mee naar verschillende eilanden en vertellen u onze tips en ervaringen. Gemiddeld een uur reizen we samen per eiland en kunt u genieten van de mooiste verhalen en foto's.

 

Het is een interactieve presentatie, vragen en eigen ideeën vinden wij erg leuk om te horen tijdens deze presentatie. Tussendoor nemen we even een korte pauze, daarna zullen we weer verder dwalen door deze prachtige bestemming.

 

 

Is deze infodag iets voor u?

Onze Indonesië-specialisten kennen het land door en door, zij nemen u tijdens deze infodag mee op reis door Indonesië. Wat zijn de mooiste routes? De onbekendere plekjes? Welke accommodaties zijn fijn, welke praktische zaken zijn er en wat wil ik echt niet missen tijdens mijn rondreis Indonesië?

 

Wilt u een rondreis door Indonesië maken met alleen uw gezelschap en alles zo geregeld dat het aan uw reiswensen voldoet? Dan nodigen wij u graag uit om onze presentatie bij te wonen. Het is een interactieve presentatie dus als u vragen heeft, kunt u die gewoon stellen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen, zodat u met een onbezorgd gevoel op reis gaat.

 

Komodo, Indonesië    Java, Indonesië