1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Pulau Weh

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Pulau Weh. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Pulau Weh? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Pulau Weh, Anoi Itam Beach, Anoi Itam

Eenzaam gelegen op een klif op het tropische eiland Pulau Weh. De eenvoudige accommodatie Anoi Itam. Bijzonder is dat dit de enige accommodatie mét zwembad is.

Pulau Weh, Freddy's

Wie een eenvoudige accommodatie met een 5*-sfeer zoekt, kan terecht bij Freddy’s! Hij is een beetje ver van huis, deze Zuid-Afrikaner, maar hij heeft een gezellig hotelletje op Pulau...

Pulau Weh, Gapang, Lumba Lumba Resort

Heerlijk hotel met bungalows in een kleurrijke tuin. Het hotel richt zich op duikers. Het grenst direct aan een zeer smal strand en aan zee.

Pulau Weh, Nagoya Inn

We raden aan om op Pulau Weh aan het strand te verblijven en niet in de hoofdstad Sabang.

Pulau Weh, Sumur Tiga, Casa Nemo

Leuke accommodatie met allemaal huisjes in lokale stijl die als het ware tegen de berg aangeplakt zijn. De trappen af en u komt op het strand en bij de blauwe zee.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara