1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Pagar Alam

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Pagar Alam. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Pagar Alam? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Pagar Alam, Wisma Pemda

Eenvoudig hotel, gelegen op de helling van de Gunung Dempo. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht over de theetuinen.

Pagar Alam, Wisma Wisata Gunung Gare

Kleinschalig hotel in een prachtige omgeving, tussen de theetuinen op de helling van de Gunung Dempo. Vanuit het hotel heeft u een mooi uitzicht over Pagar Alam.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal