1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

Hotels in Medan

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Medan. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Medan? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Medan, Aryaduta hotel

Het prachtige, luxe hotel in het centrum van Medan is een goed begin van uw reis. Even genieten van comfort en heerlijk eten. 

Medan, Deli River

Wat een verademing als ik na een stadstour, tussen de toeterende auto’s en brommertjes in Medan, bij hotel Deli River binnenstap.

Medan, Emerald Garden Hotel

Middenin de drukke stad Medan ligt dit goede, middenklasse hotel. Het Emerald Garden is een groot hotel met een klein buitenzwembad waar u wat baantjes kunt trekken.

Medan, Prime Plaza hotel

Ideaal middenklasse hotel als u laat aankomt of een vroege vlucht heeft. Binnen 10 minuten rijdt u vanaf de internationale luchthaven naar het Prime Plaza Hotel.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal