1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Kota Bumi

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Kota Bumi. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kota Bumi? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kota Bumi, Duta

Eenvoudig hotel gelegen in het plaatsje Kota Bumi. Prima overnachtingshotel tussen Bandarlampung of Way Kambas en Lahat of Danau Ranau. 

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
IMG_2162-aacecb17
Wim
Het diverse, maar culturele Sulawesi heeft een warme bevolking, een heerlijke keuken en ongerepte natuur. Ik blijf hier mijn ogen uitkijken.
Contact met Wim
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal