1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Brastagi

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Brastagi. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Brastagi? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Brastagi, Brastagi Cottages

Dit ruim opgezet cottage-resort is eenvoudig maar goed verzorgd en is gelegen in een grote tuin met adembenemend uitzicht op de omliggende akkers en bergen.

Brastagi, Grand Mutiara Plaza Hotel

Een leuk hotel, dat een goed uitgangspunt vormt voor het maken van een trekking naar de krater van de vulkaan Sibayak, of als overnachtingplaats tussen Bukit Lawang en het Tobameer.

Brastagi, Sinabung Hills Hotel

U heeft vanuit uw hotelkamer uitzicht over het grote zwembad en de imposante bergen. De tuin is groot en lijkt op een park, waardoor het uitnodigt om hier een wandeling te maken.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal