1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Bandar Lampung

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Bandar Lampung. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Bandar Lampung? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bandar Lampung, Novotel

Luxueus hotel, dat beschikt over zeer mooie, moderne kamers. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op het lager gelegen deel van Bandar Lampung en op de zee.

Bandar Lampung, Sheraton

Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie en 24-uurs room service. Tevens beschikt het hotel over een was-en stomerijservice, massage en een beauty salon.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal