1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Moutong

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Moutong. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Moutong? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Moutong, Asmora Hotel

Een klein en zeer eenvoudig hotel, dat iin het dorpje Moutong ligt, vlak aan zee. Er komen nauwelijks toeristen hier.  

Moutong, Theresia Hotel

Een zeer eenvoudig klein hotel, gelegen in het kleine dorp Moutong, vlakbij de zee. U zult er nauwelijks of geen andere buitenlandse toerist tegenkomen.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal