1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Manado-kust

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Manado-kust. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Manado-kust? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Manado-kust, Grand Luley

Een mooi hotel, prachtig aan zee gelegen. Het hotel bestaat uit gekoppelde bungalows in een schitterende tuin en kamers in een gebouw van twee etages.

Manado-kust, Lumbalumba Diving

Gezellig resort, dat voornamelijk gericht is op duikers. Maar vanwege de gemoedelijke sfeer zult u zich als niet-duiker hier ook snel thuisvoelen

Manado-kust, Tasik Ria Hotel

Een prettig middenklasse hotel, aan zee gelegen. Uitzonderlijk is dat hier ook een zandstrandje is (niet heel licht zand, maar vermengd met lavazand)

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal