1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Mamasa, Mamasa Cottages

Sulawesi

Een vriendelijk hotel met huisjes in een mooie Toraja-stijl. Warme ontvangst, goede service en heerlijk eten. Het hotel is rustig en landelijk gelegen in een ongerept gebied met adembenemend mooie natuur. Maar... omdat er al jaren sprake is van sloop van dit hotel voor de aanleg van een weg, is er veel achterstallig onderhoud. 

  

Locatie

De cottages liggen op circa 3 kilometer van het centrum. Het is gesitueerd aan een weggetje naar een kampung. Mamasa ligt in een bergachtig gebied, 1.200 meter boven de zeespiegel, in een toeristisch onontdekt gebied.

Accommodatie

 

Het hotel beschikt over 24 kamers, gelegen in fraaie Toraja-huisjes. De cottages zijn voorzien van televisie, koelkast, minibar, zitje voor het huisje en een badkamer met bad/douche en toilet. Airconditioning is niet nodig, door de hoge ligging is het er koel. Er is veel achterstallig onderhoud zowel in de kamers als aan de buitenkant. 

 

Voorzieningen

Het restaurant serveert heerlijke gerechten uit de Indonesische keuken. Voor het hotel is een heet waterbad met zwavelwater. 

Met regelmaat organiseert het hotel culturele avonden, zoals optredens van lokale dansgroepjes in traditionele kleding.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën