1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Bira

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Bira. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Bira? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bira, Amatoa Resort

Spectaculair gelegen op een klif in het uiterste zuidoostelijke puntje van Sulawesi. Vanaf het hotel kijkt u uit over zee. Het is lekker kleinschalig en knus.

Bira, Balatoa Resort

Kleinschalig resort nabij het centrum van Bira. Verschillende kraampjes, warungs en daarnaast het zandstrand zijn op loopafstand te vinden.

Bira, Bara Beach Hotel

Onze persoonlijke favoriet. Dit leuke hotel is heerlijk rustig gelegen. Het hotel ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Bira.

Bira, Bara Coco

Een warm welkom in de cottages van dit leuke familiehotel.

Bira, Patma Hotel

Leuk, kleinschalig hotel gelegen op korte loopafstand van het strand en het hotel beschikt over een zwembad.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal