1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Pulau Bintan

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Pulau Bintan. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Pulau Bintan? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bintan, Banyan Tree

Gelegen aan een spierwit privéstrand met prachtig uitzicht over de Zuid-Chinese Zee, biedt het bijzondere Banyan Tree Bintan een onvergetelijke romantische ervaring.

Bintan, Bintan Lagoon Resort

Alles en nog meer. Dat is van toepassing op het Bintan Lagoon Resort op het eiland Bintan. Er worden ontzettend veel activiteiten aangeboden. 

Bintan, Nirwana Resort Hotel

Nirwana Resort Hotel is een groots opgezet luxueus familiehotel. Dit hotel is ideaal voor degenen die vele faciliteiten en activiteiten binnen handbereik willen hebben

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara