1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Senggigi

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Senggigi. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Senggigi? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Senggigi, Jeeva Klui

Een aanrader voor diegenen, die van eco-stijl houden en rust zoeken. Dit kleinschalige resort straalt gevoel voor natuur uit door gebruik van natuurlijke materialen.

Senggigi, Living Asia Resort

Op zoek naar een hotel op een centrale plek op Lombok maar niet te midden van de drukte? Dan heeft u het nu gevonden.

Senggigi, Qunci Villas

Wij vinden het Qunci een leuk villa-hotel. Het is redelijk kleinschalig (in ieder geval het gevoel), heel lieflijk opgezet en veel natuurlijke materialen zijn gebruikt.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal