1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Lingsar, Villa Sayang

Lombok

Het uitzicht is fantastisch vanuit dit kleinschalige hotel: het ligt boven op een berg en u ziet beneden u en in de verte bos, sawa’s en andersoortig groen. Het ligt vrij afgelegen, maar wel op redelijk korte afstand van bijvoorbeeld de mooie tempel van Lingsar. Het gebied leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen (ook bij het hotel te regelen). Het is geschikt voor mensen, die van natuur houden, al dan niet gecombineerd met actief zijn. Wij vinden dit een heel leuk middenklasse hotel, door zijn ligging een aanrader. Het hotel verbouwt voor een deel zijn eigen fruit en groenten, de kleine plantage ligt bij het hotel.

Locatie

In de prachtige natuur, vanuit het hotel heeft u een magnifiek uitzicht, vanwege de hoge ligging, op het uitgestrekte landschap beneden u. In de regio Lingsar. Het ligt op ruim een uur rijden ten zuidoosten van het bekende strandgebied Senggigi.

Accommodatie

Er zijn in totaal 13 kamers:

  • 12 villa’s, sommigen geschakeld, met 1 slaapkamer. De meesten hebben 1 tweepersoonsbed, 3 kamers hebben 2 aparte bedden. De kamers zijn allen gelijk. Ze hebben ook allemaal een terrasje, bij de één is het een ruim terras, bij de ander een kleine veranda. Ook verschilt het uitzicht: er zijn er bij met vrij uitzicht op het landschap, anderen kijken deels uit op landschap, maar ook op andere villa’s. Het is niet van te voren te garanderen welke villa u krijgt. De badkamers zijn ruim en netjes.
  • 1 two-bedroom villa: zeer geschikt voor gezinnen.

 

Voorzieningen
  • Mooi zwembad, aan de rand, dus als u uit het water bent heeft u meteen uitzicht op de mooie omgeving
  • Restaurant met het prachtige uitzicht.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën