1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Flores, Labuan Bajo, Luwansa Beach Resort

Kleine Sunda Eilanden

Precies wat u zich voorstelt bij een tropisch eilandje: het Luwansa Beach Resort grenzend aan een spierwit strand met daarachter donkergroene jungle en voor de kust een blauwe zee met talloze visjes die al snorkelend bekeken kunnen worden.

 

Locatie

Vanuit het Luwansa Beach Resort kijkt u uit over zee en de vele eilanden. Het hotel ligt afgelegen, er zijn geen restaurants en winkels in de omgeving. Maar de unieke ligging aan het mooie strand maken dat zeker goed! Het is een kwartier rijden naar de luchthaven en naar het centrum van Labuan Bajo.

Accommodatie

 

Er zijn 19 deluxe kamers en 16 ruime villas. De kamers zijn verspreid over een gebouw van 2 verdiepingen.

Alle kamers en bungalows hebben airconditioning, satelliettelevisie, een minibar, waterkoker met thee- en koffiefaciliteiten en een kluisje. Er staat een bureau met stoel. De villa's zijn ruimer dan de deluxe kamers en zijn in de tuin gelegen in losse gebouwen van 2 etages hoog.

Voorzieningen

Vanaf het terras bij het restaurant kunt u genieten van een schitterende zonsondergang tijdens uw maaltijd. In de bar kunt u een lekker drankje bestellen. Het zwembad is mooi vormgegeven en eromheen staan ligstoelen en parasols. Rondom het zwembad en in het restaurant en bij de bar is er gratis wifi.

 

Er is 24-uurs roomservice. In een klein winkeltje kunnen wat souvenirs gekocht worden. Er is overdag op vaste tijden gratis transport naar Labuan Bajo. Wilt u op een ander tijdstip dan kan dit ook tegen betaling.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.