1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Flores, Labuan Bajo, Bintang Flores hotel

Kleine Sunda Eilanden

Prettig groot hotel. Het ligt direct aan zee en er is een zwembad. Vanuit het hotel heeft u een schitterend uitzicht over de baai.

 

Locatie

De luchthaven ligt op een kwartiertje rijden, evenals de haven. Een prima uitgangspunt voor het maken van een tocht naar Komodo en Rinca.

Accommodatie

 

Het hotel bestaat uit 5 verdiepingen en heeft 59 deluxe kamers en 2 deluxe suites. Het Bintang Flores hotel ligt aan het strand en is omgeven door een grote tuin met tropische planten en bloemen. Alle kamers beschikken over een zitje, televisie, airconditioning, een koelkastje, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. De deluxe suites zijn 64m2 en hebben een aparte woonruimte met bank en eettafel.

 

Voorzieningen

Het hotel heeft een zwembad met een apart kinderbad. In het restaurant of bij de poolbar kunt u eten. Duikcursussen en duikmaterialen kunnen geregeld worden bij het duikcentrum dat bij het hotel behoort. 

Er is gratis wifi. In het businesscentrum kunt u ook mailen. Er is een klein winkeltje en een lift aanwezig. Roomservice en wasservice biedt het hotel ook. Er kan transport naar het centrum geregeld worden tegen betaling.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.