1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Berau

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Berau. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Berau? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Berau, Rumah Kedaung

Landelijk en knus guesthouse maar toch niet ver van de luchthaven en de stad.

Berau, Palmy Hotel

Eén van de leukste hotels van de stad met mooie kamers en ligging aan de rivier.

Berau, Hotel Bumi Segah

Groot en vrij luxe hotel net buiten het centrum van Berau. Aanraders zijn hier de vijf kamers van het zogenaamde guesthouse.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal