1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Surabaya

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Surabaya. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Surabaya? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Surabaya, Equator Hotel

Het hotel ligt in de stad. Maar omdat het hotel over zo’n groot terrein beschikt (maar liefst 3,6 hectare!), is het toch lekker rustig.

Surabaya, Mandarin Majapahit Hotel

De historie herleeft in dit fraaie koloniale hotel. Saillant detail: in 1945 werd de blauwe strook van onze vlag eraf gescheurd en zo ontstond de Indonesische vlag: rood-wit. 

Surabaya, Singgasana Hotel

Een groene oasa in Surabaya: allemaal cottages in een fraaie tuin. Geschikt voor diegenen, die graag in het groen verblijven in plaats van de drukte van de stad.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal