1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Kalibaru

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Kalibaru. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kalibaru? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kalibaru, Kalibaru Cottages

Op Java zijn vele plantages en zeker in de omgeving van Kalibaru. Er zijn plantages in de buurt van dit hotel, maar er is ook een kleine plantage op het hotelterrein.

Kalibaru, Margo Utomo Agro Cottage (1)

Java is het eiland van de plantages. In Kalibaru heeft u de mogelijkheid om de sfeer van vroeger zelf te proeven en in een voormalig arbeiderswoning op een plantage te slapen.

Kalibaru, Rumah Kitah

Een heel lieflijk en kleinschalig hotelletje in een kampung. Er zijn maar 4 kamers, maar wel een zwembad en een enorm grote tuin.

Kalibaru, Villa Bugis

Bent u op zoek naar rust, kleinschaligheid en een kennismaking met het echte Indonesische leven, dan is een verblijf in Villa Bugis een aanrader.

Kalibaru, Villa Kendi

Een heerlijke plek om te ontspannen. Het kleinschalige hotel is rustig gelegen en de kamers worden omgeven door een prachtige tuin.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal