1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Jogyakarta

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Jogyakarta. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Jogyakarta? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Jogyakarta, Ambarukmo Palace

Zodra u de lobby van dit hotel binnenloopt, wordt u warm ontvangen door het vriendelijke personeel.

Jogyakarta, D'Omah

Een geweldig plekje, een inrichting die “ooh’s en aah’s” ontlokt, geen hordes toeristen. Dat is boutiquehotel D’Omah bij Jogyakarta.

Jogyakarta, Hyatt Regency

Heerlijk luxueus hotel, in de vorm van de Borobudur gebouwd. Het hotel heeft een grote weelderige tuin en aangrenzend een golfbaan.

Jogyakarta, Indies Heritage Hotel

Een statig gebouw met glas in lood ramen staat in een zijstraatje van een gezellige drukke straat. Wat een verrassing als u hier binnenstapt; u bent terug in de koloniale tijd.

Jogyakarta, Meliá Purosani Hotel

De beste locatie die u kunt vinden in Jogyakarta; midden in de stad op 200 meter lopen van de bekende winkelstraat Jalan Malioboro.

Jogyakarta, The Phoenix Hotel

Een absolute aanrader vinden wij dit zeer prachtige Phoenix hotel. Een koloniaal gebouw, dat zorgvuldig is gerestaureerd. 

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal