1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Jogyakarta

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Jogyakarta. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Jogyakarta? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Jogyakarta, D'Omah

Een geweldig plekje, een inrichting die “ooh’s en aah’s” ontlokt, geen hordes toeristen. Dat is boutiquehotel D’Omah bij Jogyakarta.

Jogyakarta, Duta Boutique Villa Hotel

In het zuiden van Jogyakarta ligt dit mooie sfeervolle “tempo doeloe” hotel, met ruime luxe kamers rond een idyllische tuin met waterpartijen. In de lobby hangen zwartwit foto’s van oud...

Jogyakarta, Duta Garden Hotel

Ten zuiden van het centrum van Jogyakarta ligt dit boutique hotel. De kamers zijn gebouwd rondom een intieme tuin met een karpervijver, watervalletjes en een mooi zwembad. 

Jogyakarta, Hyatt Regency

Heerlijk luxueus hotel, in de vorm van de Borobudur gebouwd. Het hotel heeft een grote weelderige tuin en aangrenzend een golfbaan.

Jogyakarta, Indies Heritage Hotel

Een statig gebouw met glas in lood ramen staat in een zijstraatje van een gezellige drukke straat. Wat een verrassing als u hier binnenstapt; u bent als het ware terug in de koloniale...

Jogyakarta, Meliá Purosani Hotel

De beste locatie die u kunt vinden in Jogyakarta; midden in de stad op 200 meter lopen van de bekende winkelstraat Jalan Malioboro.

Chantal1
Chantal Heere
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.