1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Bromo

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Bromo. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Bromo? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bromo, Cafe Lava Hotel

Deze hostel is prima gelegen. Het onderkomen is eenvoudig maar prima om vanaf hier een uitstapje te maken naar de Bromo.

Bromo, Lava View Lodge

Lava View Lodge is een ideaal uitgangspunt voor een excursie naar de Bromo-vulkaan. Dichterbij kunt u bijna niet verblijven.

Bromo, Yoschi Guest House

Het Yoschi hotel is een eenvoudig hotel, maar het doet gezellig aan. Tussen de kamers liggen veel kleine trappen met groen.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal