1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Irian Jaya

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Irian Jaya. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Irian Jaya? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Biak, Asana Biak Hotel

Hotel Asana Biak is in 1953 geopend als het KLM-hotel. Het heeft een moderne inrichting en kijkt uit op zee.

Jayapura, Swiss Bell Hotel

Het beste hotel van Jayapura en wijde omgeving is zonder meer het Swiss Bel Hotel. In de lobbybar heeft u een prachtig uitzicht op zee.

Manokwari, Mansinam Hotel

Leuk hotel dat niet al te groot is en de lokale sfeer uitademt. Heel mooi is het uitzicht vanaf het hotel over het water en het achterliggende Arfakgebergte.

Raja Ampat, Waiwo Dive Resort

Eenvoudig, maar leuk hotel waarvandaan u de prachtige onderwaterwereld van Raja Ampat kunt verkennen.

Sorong, Swiss belhotel

Net en modern hotel gelegen in de stad Sorong. Sorong vormt het uitgangspunt voor een bezoek aan de prachtige Raja Ampat-eilanden.

Emmy-azie-myanmar-Bagan_1_628989
Emmy
Als journaliste raakte ik in de ban van Azië, het liet me niet meer los. Ik begon Van Verre met mijn geliefde Indonesië.
Contact met Emmy
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée