1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Irian Jaya

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Irian Jaya. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Irian Jaya? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Biak, Arumbai Hotel

Eenvoudig hotel dat zeer centraal gelegen is in Biak-stad. Er zijn geen luxe hotels op het eiland Biak.

Biak, Asana Biak Hotel

Hotel Asana Biak is in 1953 geopend als het KLM-hotel. Het heeft een moderne inrichting en kijkt uit op zee.

Biak, Intsia Beach Resort

Een klein hotel aan zee met kamers in laagbouw op nog geen 10 minuten loopafstand van de winkeltjes en de restaurantjes in het centrum van Biak–stad.

Jayapura, Swiss Bell Hotel

Het beste hotel van Jayapura en wijde omgeving is zonder meer het Swiss Bel Hotel. In de lobbybar heeft u een prachtig uitzicht op zee.

Manokwari, Mansinam Hotel

Leuk hotel dat niet al te groot is en de lokale sfeer uitademt. Heel mooi is het uitzicht vanaf het hotel over het water en het achterliggende Arfakgebergte.

Manokwari, Swiss Bel Hotel

Het beste hotel in Manokwari is het Swiss Bel Hotel. Deze keten met hotels in Azië richt zich vooral op de steden in de buitengebieden.

Raja Ampat, Misool Eco Resort

Een droom die uitkomt! Witte zandstranden omgeven door blauw water met koraalriffen. Luxe bungalows en villa’s op het strand.

Raja Ampat, Waiwo Dive Resort

Eenvoudig, maar leuk hotel waarvandaan u de prachtige onderwaterwereld van Raja Ampat kunt verkennen.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara