1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Banda Neira

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Banda Neira op de Banda Archipel. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Banda Neira op de Banda Archipel? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Banda Archipel, Banda Neira, Mutiara Guesthouse

Kleinschalig guesthouse, slechts 4 kamers. Het ligt in een smal straatje, even buiten het centrum. De eenvoudige kamers komen uit op de gezamenlijke ruimte. Er is een kleine waterpartij...

Banda Archipel, Banda Neira, Maulana hotel

Vroeger tijden herleven. Als je de baai binnenvaart is dit hotel meteen al de blikvanger; in koloniale stijl gebouwd door de vroegere ‘koning’ van Banda. Het ligt op een toplocatie: aan...

Banda Archipel, Banda Neira, Nutmeg Tree Hotel

Heel apart en smaakvol piepkleine hotelletje op een toplocatie: aan de baai, met uitzicht op de Guning (berg) Api. De timmerman die in het hotel rondscharrelt, maakt delen van de...

Banda Archipel, Banda Neira, Cilu Bintang Estate

Omgeven door koloniaal verleden: het Cilu Bintang ligt temidden van VOC-historie. Dit mooie, kleinschalige hotel is gebouwd in 2014in koloniale stijl. Op de grote overkapte terrassenkom...

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal