1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Boten

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Boten. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Boten? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Katharina

Aan boord van de fraaie schoener Katharina: authentiek ingericht, maar wel van alle gemakken voorzien, zoals luxueuze hutten met airconditioned.

Klotok

Wat heerlijk: met uw eigen houseboot met eigen bemanning door de smalle rivieren en kreken van het Tanjung Puting National park varen.

Komodo-boot

Tijdens uw trip naar de eilanden Komodo en Rinca overnacht u aan boord van de Komodo-boot. De accommodatie is eenvoudig, maar alleen voor uw gezelschap, wel privé dus!

Mahakam Houseboat

Een ontzettend leuke ervaring! Reizen met en slapen op een eenvoudige, maar leuke en schone rivierboot. De houseboat vaart over de Mahakam rivier en is privé, voor uw eigen gezelschap.

Mahakam Luxe Houseboat

Hoe verkent u een rivierdelta, waar haast geen wegen zijn het beste? Met uw eigen houseboat! Huur een authentieke houten boot op de Mahakam-rivier en verken de omgeving.

Mangguana

De Mangguana is een 27 meter lange houten schoener. De boot is prachtig gemaakt, helemaal in stijl van een traditionele schoener, wel voorzien van alle moderne luxe!

Mona Lisa

De Mona Lisa is een 31 meter lange houten schoener met een dek van 27 meter.

Ombak Putih

Genieten aan boord van deze traditionele schoener! Tijdens de cruise maakt u diverse excursies en kunt u genieten van de prachtige onderwaterwereld.

Emmy-azie-myanmar-Bagan_1_628989
Emmy
Als journaliste raakte ik in de ban van Azië, het liet me niet meer los. Ik begon Van Verre met mijn geliefde Indonesië.
Contact met Emmy
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée